+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Startende leerkracht Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Sta aan het begin van een sprankelende carrière in het onderwijs als groepsleerkracht bij Maandag(R). Ontdek jouw passie binnen het onderwijs door op verschillende scholen en in diverse onderwijsvormen ervaring op te doen. Bij Maandag(R) krijg je persoonlijke begeleiding, een aantrekkelijk salaris, ongelimiteerde reiskostenvergoeding, en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld, en een goede pensioenregeling. Wil jij deel uitmaken van ons team? Klik hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Jij staat aan het begin van een nieuwe carrière in het onderwijs. Je bent net afgestudeerd en wil graag vol frisse energie aan de slag als groepsleerkracht. En nu?

Tijdens de PABO heb je al een aantal scholen gezien via stages, maar een eigen klas draaien als groepsleerkracht is natuurlijk wel andere koek. Wat vind je nou echt leuk? Kleuters? Groep 5? Groep 8? Juist een reguliere school? Een vrije school? Of toch jenaplan?

Binnen het onderwijs zijn er talloze opties. Erachter komen wat echt bij je past, leer je door het opdoen van ervaring. En laten wij bij Maandag® toevallig vacatures binnenkrijgen in alle soorten en maten. Als groepsleerkracht bij Maandag® kan je in alle takken van het onderwijs een kijkje nemen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van mij in jouw loopbaan. Samen gaan we in gesprek over wat jou drijft en op welke gebieden jij jezelf nog wilt ontwikkelen als groepsleerkracht. Op die manier gaan wij opzoek naar de perfecte match voor jou!

Wat biedt Maandag® jou als groepsleerkracht ?

-         Een aantrekkelijk salaris tussen €3.301,00 en €5.030, 00 op basis van een fulltime dienstverband;

-         Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, zonder limiet;

-         Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8,33% en een goede pensioenregeling;

-         Als je in dienst komt bij Maandag®, krijg je de mogelijkheid om op verschillende scholen diverse opdrachten uit te voeren, waardoor je werk afwisselend blijft!

-         Je hebt de mogelijkheid om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken via onze Maandag® Academy;

-         Persoonlijke begeleiding, coaching en advies vanuit mij als Recruiter;


Functie eisen

-         Je hebt een PABO-diploma, of bent in opleiding om deze te halen;

-         Je bent op zoek naar nieuwe uitdagingen en bent flexibel ingesteld, je vindt het leuk om op verschillende scholen nieuwe ervaringen op te doen;

-         Bij voorkeur een beschikbaarheid van 0,6 tot 1 FTE, maar ben je minder beschikbaar dan hebben wij ook zeker mogelijkheden;


Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Startende leerkracht die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in