+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Leerkracht SO Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Leerlingen in het speciaal onderwijs hebben jouw pedagogische talenten nodig. Met jouw liefde en zorg help je hen met diverse problematieken te ontwikkelen in zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Een unieke kans om zowel op pedagogisch als cognitief gebied een verschil te maken. De flexibiliteit van minimaal drie dagen per week biedt ruimte voor jouw voorkeur. Ontdek bij Maandag(R) de mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Leerlingen in het speciaal onderwijs hebben een stukje begeleiding nodig en laat dat nou net een van jouw specialiteiten zijn! Ze hebben diverse problematieken, zoals autisme, adhd of taal- en spraakproblemen. Met jouw liefde en zorg help je de leerlingen te ontwikkelen in hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Een pedagogische leerkracht, zo ben je te omschrijven.

Naast de ontwikkeling op pedagogisch gebied is natuurlijk ook de cognitieve ontwikkeling van de leerlingen van belang. Rekenen, taal en schrijven, het hoort er allemaal bij!

Een school in de buurt van Apeldoorn is per direct op zoek naar een leerkracht voor het speciaal onderwijs. Het gaat om minimaal drie dagen per week, maar vier of vijf werkdagen is ook zeker mogelijk. Ze zoeken een leerkracht voor zowel de midden- als bovenbouw. Samen met jou kijken ze graag in welke groep jij het beste tot je recht komt en waar je tot minimaal de zomervakantie zal werken.

Zet jouw kwaliteiten in als juf of meester in het speciaal onderwijs en laat de leerlingen stralen!

Dit kun je voor al jouw inspanning terug verwachten:

  • Een contract bij Maandag®;
  • salaris conform de LB- of LC-schaal van het cao Primair Onderwijs;
  • opbouw van een eindejaarsuitkering en indien van toepassing een bindingstoelage;
  • opbouw van pensioen bij BeFrank en vakantiegeld;
  • een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
  • begeleiding tijdens de opdracht.
Functie eisen

Jij bent een pedagoog in hart en nieren! Je ziet de leerlingen en weet wat ze nodig hebben. Daar pas jij jouw werkwijze op aan. Je weet dat het de ene dag beter zal gaan dan de andere dag, maar elke nieuwe dag is en een nieuwe start. Daarnaast heb je een afgeronde PABO.


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht SO die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in