+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Baarn.
Laad meer vacatures

ICT-helpdesk medewerker Baarn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ICT Zaakwaarnemer

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.350 - € 2.600 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zoeken een enthousiaste ICT-helpdesk medewerker om ons team te versterken. In deze rol help je met het oplossen van IT-problemen en ondersteun je eindgebruikers. Bij ons krijg je de kans om te groeien in je vak. We bieden trainingen, hulp bij het behalen van certificaten en de mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren. Ook is er aandacht voor jouw mentale en financiële gezondheid, met toegang tot verschillende ondersteuningsmogelijkheden. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

ICT-helpdesk medewerker

Wij zoeken een enthousiaste ICT support medewerker om ons team van ICT-specialisten te versterken! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aannemen, analyseren en oplossen van incidenten volgens de ITIL-methodiek. Je werkt samen in een team, verdeelt taken en biedt professionele ondersteuning aan eindgebruikers.

Taken omvatten onder andere het aannemen van incidenten per telefoon en e-mail volgens ITIL-richtlijnen, analyseren en oplossen van incidenten in ons supporttool, ondersteunen van eindgebruikers bij IT-problemen, uitvoeren van accountbeheer in Active Directory, beheren van mailboxen, optimaliseren van de servicedesk, assisteren bij 2e lijns werkzaamheden, schrijven van handleidingen, , en installeren en onderhouden van werkstations en hardware.

Haal alles uit je talent!

Bij ICTZaakwaarnemer staat de ontwikkeling van de ICT-er centraal. Wij koppelen je aan een talentcoach die een groeipad met jou samenstelt en welke certificaten er nodig zijn waarin je wil doorgroeien. Je volgt klassikale trainingen die gegeven worden door een gecertificeerde Microsoft-trainer en betalen de opleidingskosten en zorgen dat jij de tijd hebt om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Zo helpen wij jou om je doelen te bereiken. 

Mentale gezondheid

Bij ICTZaakwaarnemer hechten wij veel waarde aan mentale gezondheid, omdat het bijdraagt aan een gezond en bevredigend leven. Het heeft invloed op hoe we ons voelen, denken en omgaan met de wereld om ons heen. Wij werken daarom samen met empowr. empowr geeft je de mogelijkheid om te blijven werken aan je (mentale) gezondheid. Je krijgt toegang tot het meest diverse aanbod van mentale gezondheid. Denk hierbij aan coachingsgesprekken, sport en/of Yoga lessen en nog veel meer!

Financiele gezondheid

ICTZaakwaarnemer werkt samen met Salarise om de financiële gezondheid van al onze collega's te verbeteren. Salarise biedt ondersteuning door middel van budgetcoaches, hulp bij leningen en informatieve workshops. Het platform kan jou helpen schuldenvrij te worden en je financiële doelen te bereiken. Zelfs als je slechts een beetje extra financiële steun nodig hebt, staat Salarise voor je klaar. Het doel van Salarise gaat verder dan alleen het aflossen van schulden; het heeft ook een preventief doel en helpt je om beter inzicht te krijgen in je financiële situatie.

Wat kan je verwachten

·       Een bruto salaris tussen de €2350 en €2600 per maand (afhankelijk van kennis, opleidingsniveau, werkervaring en certificeringen), aangevuld met 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling;

·       Klassikale trainingen door een Microsoft-trainer zoals AZ900 / MS900 / SC900 / ITIL / MD102 / MS102 / AZ104 etc;

·       Optie op een gloednieuwe lease-auto, met tankpas, 15.000 km privé vrij en thuis bij je geleverd;

·       Professionele en actieve begeleiding door ons interne team;

·       Leuke teamuitjes zoals Comic Con, gamebeurzen, paintballen, Walibi etc;

·        Toegang tot het meest diverse aanbod van (mentale) gezondheid;

·        Financiële ondersteuning via het platform van Salarise.

Jouw kennis en eigenschappen

·       Minimaal een afgeronde MBO/HBO-opleiding richting ICT;

·       0-2 jaar relevante werkervaring;

·       Vloeiend Nederlands is vereist;

·       Goede communicatieve skills;

·       Interesse om door te leren op gebied van informatietechnologie.

Kan je niet wachten om als ICT Support medewerker aan de slag te gaan? Klik dan op de button 'nu solliciteren'.

ICTZaakwaarnemer

Al 5 jaar zijn wij een begrip in de ICT-detachering. Daarnaast zijn wij recentelijk uitgeroepen tot snelst groeiende ICT Detacheerder van Nederland en hebben wij een award van de FD Gazelle mogen ontvangen. Dankzij onze creatieve en vernieuwende werkwijze, weten wij zowel ICT’ers als opdrachtgevers aan ons te binden. We werken samen met grote bedrijven zoals ING, Hoogvliet, Holland & Barrett en nog veel meer! Ons motto is: De ICT-er is koning. We vinden het van essentieel belang dat onze collega's zich thuis voelen op hun werkplek. Dit wordt mede bereikt doordat er bij ons korte lijntjes zijn en wij altijd met de ICT-er meedenken. 

Getagd als: MBO/HBO

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in