+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Schilder Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m

Vacature in het kort

Wij zoeken een nieuwe schilder voor ons team in Barneveld. Je werkt aan verschillende projecten, van monumenten tot woningen. Naast schilderen, kun je ook houtrot repareren. Ervaring is belangrijk, maar ook als je nog niet zoveel hebt, horen we graag van je. Je krijgt een salaris passend bij je ervaring, en er zijn kansen op een vast contract. Plus, je kunt punten sparen voor leuke cadeaus en uitjes met ons spaarsysteem. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ter versterking van ons onderhoudsteam zijn we op zoek naar een nieuwe schilder in de regio Barneveld. Je gaat aan de slag op uiteenlopende projecten, van monumentaal onderhoud tot het verzorgen van woningen en zorginstellingen. Hier voer je algemene schilderwerkzaamheden uit, maar eventueel ben je ook behendig in het repareren van houtrot.


Ben jij het?

Je bent een meedenkende, ervaren schilder die zowel zelfstandig als in teamverband goed tot zijn recht komt. Heb je nog niet zoveel ervaring als schilder? Ook dan horen we graag van je! Als schilder neem je de verantwoordelijkheid van je werk op je en ben je flexibel. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en een VCA-certificaat. Eventueel kun je via Faber kosteloos je VCA behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Aan de hand van jouw ervaring als schilder mag je starten met een brutosalaris tussen de €2.600,- en €2.900,- per maand. Je kiest zelf voor een wekelijkse of vierwekelijkse betaling en ook het type pensioensopbouw is naar eigen voorkeur. Bij een prettige samenwerking zijn er op korte termijn al kansen tot een vaste aanstelling. Als schilder bij Faber geniet je van vele extra's, zoals al onze jaarlijkse cursussen, barbecues en borrels. Met ons spaarsysteem verzamel je met ieder gewerkt uur punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, dagjes uit en gereedschappen. Wij vinden persoonlijk contact en begeleiding zeer belangrijk en willen er altijd voor blijven zorgen dat je iedere dag met plezier en zelfvertrouwen naar je werk blijft gaan.


Waar jij werkt

Ga jij aan de slag bij een schildersbedrijf dat het hele jaar door aan het werk is? Ongeacht het aantal jaren ervaring dat je meedraagt zijn we zeer benieuwd naar je. Neem snel contact met ons op om al jouw mogelijkheden te gaan ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in