+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bodegraven.
Laad meer vacatures

IT Support Engineer - Retail Bodegraven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Holy Consulting

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 p/m

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken IT Support Engineers voor een groeiende Retailer. Je wordt deel van een team dat zorgt voor IT in winkels, hoofdkantoor, en magazijnen. Je werkt aan grote IT-projecten, helpt met technische problemen, en installeert nieuwe systemen. Je krijgt de kans om veel te leren en door te groeien. Ook kun je onbeperkt trainingen volgen. Dit alles in een familiebedrijf met een leuk team, waar hard werken en plezier hand in hand gaan. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Dan is dit je kans! Wij zijn voor onze opdrachtgever, een grote Retailer, op zoek naar IT Support Engineers. In deze rol zal jij écht worden uitgedaagd en krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Waar ga je werken

Onze opdrachtgever is een grote Retailer met een succesvolle winkelformule die de afgelopen jaren een flinke groei heeft doorgemaakt. Hier werken voelt alsof je werkt bij een familiebedrijf en zijn de lijnen kort. Het is een platte organisatie waar men elkaar kent en waar hard wordt gewerkt.

De aankomende jaren zal de IT-afdeling flink gaan groeien en zullen er een aantal grote projecten op het gebied van digitalisering plaatsvinden. Er wordt hard gewerkt om de eigen medewerkers betere, slimmere tools te bieden om gemakkelijker en efficiënter te kunnen werken. En aan de andere kant wordt er hard gewerkt om de klant een optimale klantbeleving mee te geven als zowel in de winkel als online. Kortom, genoeg uitdagingen binnen een groot familiebedrijf met méér dan 500 collega’s op het hoofdkantoor.

Wat ga je doen?

Als IT Support Engineer maak jij deel uit van het IT Operations & Beheer team dat bestaat uit applicatiebeheerders, systeembeheerders, werkplekbeheerders en teamleiders. Samen zijn jullie verantwoordelijke voor het IT-beheer van de winkels (2e-lijns support), het hoofdkantoor en magazijnen. Het afgelopen jaar zijn er grote stappen gezet om een skilled servicedesk op te zetten waar je nauw samen zal gaan werken met de systeembeheerders en zal je worden betrokken bij verschillende projecten op het gebied van Cloud en Networking.

Samen met 4 directe collega ben je verantwoordelijk voor de 1e en 2e lijn support. Je geeft zowel telefonisch support, alsook op de werkplek op het hoofdkantoor en richt je werkplekken in voor nieuwe collega’s (configureren, installeren). Als er nieuwe software updates komen zal jij hierbij ondersteunen en zal jij natuurlijk aan de slag gaan met technische storingen aan ICT- apparatuur en -systemen en deze gaan oplossen.


Doorgroeimogelijkheden?


Als IT Support Engineer krijg je hier de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen doordat je onbeperkt trainingen kunt volgen en zullen we in de aankomende jaren ook voldoende mogelijkheden komen om door te groeien in functie. Denk bijvoorbeeld aan een stap naar systeem- en/of netwerkbeheer.

Jouw profiel
  • Je hebt een afgeronde MBO-niveau 4 opleiding, bij voorkeur in de ICT;
  •  Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt kennis van ITIL, SQL, Windows en netwerk configuratie;
  • Je hebt kennis van O365/Azure;
  • Ervaring binnen Retail is een grote pré;
Wij bieden

Door bij hier te werken is een ding zeker; je komt terecht in een leuk team van collega’s waar wordt gelachen en waar je elkaar helpt. Verder krijg je naast een goed salaris veel mogelijkheden om door te groeien ook de mogelijkheid om onbeperkt trainingen te volgen!

  • Een bruto maandsalaris tot €3.800,-;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • 36 vakantiedagen (op basis van fulltime);
  • Onbeperkt volgen van trainingen;
  • De mogelijkheid om hybride te werken;
  • Leuke omgeving met een jong team;
  • Een goed pensioen;
  • Personeelskorting;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in