+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

(SENIOR) RECRUITER HIGH TECH Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

10Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Als ervaren Recruiter draag jij bij aan het opzetten van onze High Tech divisie vanuit ons nieuwe kantoor in Eindhoven. Met jouw focus op recruitment, verdiep je jezelf op de technische (High Tech) arbeidsmarkt en diverse technische profielen. In je rol weet je de resources ten volle te benutten om kandidaten te vinden. Je overtuigt kandidaten door enthousiasme, kennis en goede gesprekstechnieken. Je luistert, stelt relevante vragen, voelt aan wat er bedoeld wordt en zorgt ervoor dat de kandidaat zich begrepen voelt. Uiteraard helpen wij je hierbij door middel van een goed trainingstraject. Je weet kandidaten aan je te binden door het onderhouden van structureel contact en het opzetten van talentpools en het benutten van ambassadeurs (kandidaten waar reeds een sterke band mee op is gebouwd). Verder zet je alle beschikbare (digitale) middelen in om overzicht te behouden, efficiënt contact te kunnen onderhouden en gericht kandidaten te kunnen bereiken. Je bent van nature mens gericht en je weet van jezelf dat jouw wil om te winnen, enthousiasme en gedrevenheid belangrijke factoren zijn voor succes. Je bevordert actie en focus door een sterke wil om te slagen. Je geniet van succes als je de beste match maakt tussen kandidaten en opdrachtgevers.

Gevraagd

Naast een paar jaar ervaring, opgedaan in de technische arbeidsbemiddeling beschik je over HBO werk- en denkniveau. Je kan goed luisteren, je bent nieuwsgierig en hebt een positieve instelling. Daarnaast ben je ambitieus en volhardend, maar kun je tegelijkertijd ook geduldig zijn wanneer de situatie hierom vraagt. Jouw commerciële instelling en jouw drive om te slagen zijn de belangrijkste voorwaarden om een succesvolle Recruiter High Tech te worden bij 10 Select.

Aanbod

Samen met een ervaren collega ga je werken aan het op de kaart zetten van deze High Tech unit gericht op groei: zowel persoonlijk als zakelijk. We gaan je helpen met een trainingsprogramma gericht op het ontwikkelen van je competenties en kunde. Daarnaast bieden we je een vast contract, aantrekkelijke bonusregeling en een leuk team. Deze vacature is voor 40 uur maar is ook (in combinatie) parttime in te vullen waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.

Bedrijfsomschrijving

Sinds 2010 is 10 Select een snelgroeiende, enthousiaste en zeer gedreven club die mensen graag helpt met een nieuwe impuls aan hun carrière, banen invullen op basis van kwaliteit (en snelheid), commercie, eigen verantwoordelijkheid, willen winnen en humor hoog in het vaandel hebben staan. Je krijgt de kans om mee te groeien met het succes van ons bedrijf. Inmiddels zijn we met 25 collega’s en willen we de volgende stap gaan maken. We hebben teams in Breda, Antwerpen, Eindhoven en Rotterdam. Vanaf januari 2023 gaan we onze activiteiten in Eindhoven uitbreiden met het bemiddelen van kandidaten in de High Tech markt in en rondom Eindhoven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in