+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Recruitment Traineeship Breda Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Experis

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.000 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Bij Experis in Breda zoeken we enthousiaste starters die van een uitdaging houden. Als IT-recruiter werk je samen met een team en begin je de dag met het bespreken van doelen. Je krijgt veel vrijheid in je werk en er zijn veel kansen om te leren en te groeien. We vieren successen met bonussen, borrels en teamuitjes. Ook zijn er mogelijkheden om op reis te gaan. Bij ons werk je in een informele sfeer, met zelfs twee mascottes voor wat extra vrolijkheid. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Experis Breda is op zoek naar gedreven starters die niet bang zijn voor een uitdaging! 
Jij begint jouw werkdag met de daily samen met jouw team op kantoor. Hierin bespreek je wat de doelen en focuspunten voor die dag zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld intakes zijn met jouw geworven kandidaten of jij blokt een dagdeel in om juist op zoek te gaan naar die ene unieke kandidaat voor jouw vacature. Om jouw doelen te behalen gebruik jij onder andere LinkedIn en verschillende jobboards. Als IT-recruiter ga jij niet alleen opzoek naar de perfecte match, maar ben jij ook een belangrijk onderdeel van het succes en de groei van Experis! 

Je krijgt veel vrijheid qua aanpak, zolang de targets aan het einde van de maand maar gehaald worden. Wanneer je begint aan het Traineeship krijg je veel trainingen, waardoor jij zo snel mogelijk up and running bent. Omdat je vooral met schaarse IT-profielen aan de slag gaat, hoogopgeleide IT Professionals mét veel ervaring, krijg je diverse IT-trainingen. Met behulp hiervan word je een volwaardige gesprekspartner voor jouw kandidaten en wervingsspecialist voor onze klanten. Tijdens het Traineeship hoef je het niet alleen te doen, zo staan er een onboarding specialist, senior recruiters en een manager voor je klaar om jou te ondersteunen. Naast het searchen schrijf je overtuigende vacatureteksten. Je start met een grondige inventarisatie van de klanteisen en benodigde skills, om deze informatie vervolgens om te zetten in een vloeiende, wervende tekst. Ben je opzoek naar een baan waar je succesvol kan worden door jouw bestaande skills in te zetten in een commerciële omgeving én waar je de kans krijgt deze verder te ontwikkelen? Dan zit je bij Experis goed. 

Binnen Experis werkt iedereen hard om zijn doelen te behalen. Wanneer succes behaald wordt, wordt dit groots gevierd. Zo word je beloond met een persoonlijke bonus bij het behalen van de KPI’s, vinden er champagneborrels plaats en worden er teamuitjes georganiseerd. Daarnaast werkt iedereen binnen Experis gezamenlijk toe naar grote incentives. Zo hebben er al meerdere gave tripjes plaatsgevonden naar onder andere Kaapstad, Parijs en Hvar! Wanneer de doelen net niet behaald dreigen te worden is iedereen bereid om nóg meer te doen om dit wel te realiseren. 

Over Experis
Experis is dé toonaangevende specialist in IT-detachering en staat bekend om het vinden van hooggekwalificeerde IT-professionals voor zelfs de meest uitdagende vacatures. Onze expertise blijkt uit meer dan 20.000 succesvolle samenwerkingen tussen organisaties en IT-professionals. In Breda heerst er een informele sfeer en word je begroet door onze twee mascottes. Met hun zachte vacht en speelse energie zorgen ze niet alleen voor ontspanning, maar bieden ze ook welkome afleiding te midden van het harde werken. 



Gevraagd

Bij Experis hechten wij meer waarde aan jou als persoon dan aan jouw werkervaring. Ervaring is dus niet verplicht, maar we vragen wel het volgende:  

  • Minimaal een hbo-diploma of een mbo 4 diploma met relevante werkervaring (dit is bijvoorbeeld een ideale startersfunctie)  
  • Beschikbaarheid van 40 uur per week  
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, vanwege de communicatie met kandidaten en collega’s  
  • Een flinke dosis doorzettingsvermogen 


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Brutosalaris van € 3.000,- per maand op basis van 40 uur 
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer (tot €300,- per maand) of volledige vergoeding van het openbaar vervoer 
  • € 50,- euro als bijdrage aan je zorgverzekering 
  • Bonus per plaatsing (van € 137,50 tot € 275,- per plaatsing) 
  • Goede pensioensregeling 
  • Doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden 
  • Laptop en telefoon van de zaak 
  • 23 vakantiedagen (elk kwartaal dat je niet ziek bent, krijg je een dag extra hier bovenop) 
  • Gave incentives; van etentjes tot aan stedentrips met het bedrijf 
  • Contract van 8 maanden, hierna maak je kans op een contract voor onbepaalde tijd
Sollicitatieprocedure
Enthousiast geworden over de functie van Recruitment Traineeship Breda bij Experis in Breda? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Tessa van Bauwel! Dit kan via de e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of stuur een sms, app of bel op .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in