+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Recruiter mondzorg | Regio Breda | 32-40 uur Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Talent voor Tanden

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Talent voor Tanden is op zoek naar een ambitieuze, ondernemende recruiter Mondzorg!
Wij zijn een werving- en selectiebureau in de Mondzorg, een branche die al een aantal jaren flink in beweging is en veel carrièrekansen biedt. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Bourgondisch Breda werven en selecteren wij medewerkers voor tandartspraktijken door het hele land, we gaan daarbij altijd voor de perfecte match! Als recruiter hou jij ervan om een connectie te maken met kandidaat en ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je bent energiek, een echte spin in het web en zorgt ervoor dat het sollicitatietraject op rolletjes loopt. Je schrijft pakkende vacatureteksten en gaat op zoek binnen je netwerk naar dé kandidaat. Hierbij denk jij creatief en oplossingsgericht en neem je alle stappen die nodig zijn om de juiste talenten te bereiken. Natuurlijk ga je, samen met de opdrachtgever, voor de optimale candidate journey.

Gevraagd

Jij bent graag met mensen bezig en een enthousiaste verbinder in het bezit van een HBO diploma. Je bent communicatief sterk, een teamplayer, resultaatgericht en kan jouw werk goed organiseren. Je wordt blij van het maken van dé match tussen kandidaat en opdrachtgever en daarvoor zet jij net dat stapje extra. Je bent flexibel, minimaal 32 uur beschikbaar en denkt graag in mogelijkheden.
Ervaring in de Mondzorg of medische sector is fijn, maar niet noodzakelijk.

Aanbod

Je gaat werken in een organisatie waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Geen dag is hetzelfde in deze dynamische branche. Een informele werkomgeving, een gezellig kantoor vlakbij het centrum van Breda, leuke collega's en een fijne werksfeer zijn part of the deal. Daarnaast krijg je een goed salaris en een bonusregeling. Natuurlijk zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen, het bijwonen van events en ga zo maar door!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in