+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Recruiter (executive search), bouw, vastgoed & infra, Breda, goed salaris en bonus Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Duxnova

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Recruitment Consultant Executive Search bij ons bedrijf speel je een cruciale rol in het vinden van de beste kandidaten voor uitdagende posities. Je werkt met een uitgebreide kandidatendatabase en platforms zoals LinkedIn, en je bent verantwoordelijk voor zowel het vinden als het enthousiasmeren van kandidaten. Deze rol biedt je de kans om als branchespecialist in de bouw-, vastgoed- en infrasector te fungeren, waarbij je voortdurend op de hoogte blijft van trends en ontwikkelingen. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Functieprofiel
De beste kandidaten uit de markt te vinden, enthousiasmeren en motiveren om een overstap te overwegen. Dat is waar jij als Recruitment Consultant Executive Search mee bezig bent. Samen met je collega Consultants werk je aan de meest uitdagende posities binnen de branches waarin onze opdrachtgever zich in heeft gespecialiseerd. Je richt je op de kandidatenmarkt en weet met de juiste boolean strings de perfecte matches voor de vacature te vinden.
Wanneer je de beste kandidaat gevonden hebt, dan begint jouw tweede uitdaging. Hoe ga je deze kandidaten enthousiasmeren voor de betreffende rol? Met jouw creativiteit, vasthoudendheid en gevoel voor de juiste toon en boodschap weet je voor elke functie de juiste kandidaten aan tafel te krijgen. Hiervoor gebruik je onder meer hun uitgebreide kandidatendatabase (Carerix) en platforms zoals LinkedIn.
In deze rol werk je nauw samen met je collega Consultants. Je inventariseert de vacature en criteria, bepaalt samen welke doelgroep het beste past, introduceert de geïnteresseerde kandidaten aan hen en zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de status van de vacatures. Je koppelt proactief je bevindingen tijdens de search terug, zodat zij hierover mee in gesprek kunnen gaan met de opdrachtgevers. Is de salarisrange passend in de huidige markt? In welke mate is de doelgroep te bewegen? Is de uitdaging bij de klant wel écht een uitdaging voor de doelgroep? Stuk voor stuk zaken waarover jij je collega’s adviseert.
Naast de dagelijkse werkzaamheden volg je als branchespecialist de trends en ontwikkelingen in de bouw-, vastgoed- en infrasector. Zo ben en blijf je op de hoogte wat er in jouw markt speelt en ben je een gedegen sparringpartner. Als Recruitment Consultant bij Dux Nova kies je voor een ondernemende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid, heldere doelstellingen en intensieve samenwerking met zowel je klanten als je collega’s.

Gevraagd

Functie-eisen
Om het team te versterken zoeken we een Recruiter met afgeronde hbo of wo opleiding en minimaal 5 jaar commerciële ervaring. Ervaring met arbeidsbemiddeling is een nadrukkelijke pré.
Je bent een proactieve en ambitieuze professional met veel interesse in mensen en organisaties.
Omdat je met veel verschillende stakeholders om tafel zit, ben je flexibel in je communicatie en weet je de juiste toon te vinden in elke situatie. Dit maakt je een gedegen sparringpartner voor opdrachtgevers, kandidaten en natuurlijk je collega’s.
Buiten je operationele taken draag je ook graag bij aan de continue verbetering en groei van de

Aanbod

Aanbod
Momenteel werken ze bij Duxnova in een hecht team van vijf collega’s samen op het kantoor aan de Haagweg in Breda, hopelijk word jij de zesde!
Zij zijn gedreven en tonen lef om samen met hun opdrachtgevers het optimale resultaat te behalen. Vanuit hun kennis begrijpen ze de vraagstukken waar hun klanten mee zitten. Zo kunnen ze ook goed de vraag achter de vraag achterhalen, soms ook door de vinger op de zere plek te leggen.
Ze werken uitsluitend aan rollen in de bovenkant van de klantorganisatie. Dat zorgt ervoor dat je tijdens deze processen hun klant erg goed moet en wil leren kennen. Hierdoor ontstaat een echte partnership en handel je niet als transactionele werver, maar als gewaardeerde adviseur van je klanten. De door jou bemiddelde kandidaten dragen sterk bij aan de toekomst van de opdrachtgever, dus de procedures zijn vaak intensief. Maar het resultaat is daardoor des te waardevoller!
Naast mooie resultaten boeken, hechten ze ook veel waarde aan samen plezier maken. Want buiten hard werken, vinden ze het belangrijk om net zo hard te kunnen lachen met elkaar. Ze lunchen dagelijks samen, waardoor er altijd een moment is voor de onderlinge aandacht en gesprekken. Het voordeel van werken in een klein en hecht team is dat iedereen oog voor elkaar heeft, zowel zakelijk als privé. Ze weten wat er bij elkaar speelt en helpen elkaar waar nodig.
Uitdagend werk, nauwe samenwerkingen en een hecht team. Dat is waar je voor kiest bij Dux Nova!
Ze bieden je een uitdagende baan bij een solide organisatie met een salaris van €3000 - €4500 bruto/maand (obv 40 uur/week), een resultaatafhankelijke bonus en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen en dagelijkse lunch van de zaak.
Daarnaast bieden ze een gezellige Brabantse werksfeer met regelmatig etentjes of borrels met het team.

Salaris

Salarisindicatie tussen de €3000 - €4500 bruto per maand obv 40 uur. Afhankelijk van kennis en ervaring. Bonusregeling 1-2 maandsalarissen.

Bedrijfsomschrijving

Excelleren in executive search, dáárom kies je voor een carrière bij Dux Nova. Met focus, kritisch vermogen en overtuigingskracht vervullen wij sinds 2011 de mooiste senior professional, management- en directieposities bij opdrachtgevers in bouw, vastgoed en infra. Wij motiveren klant en kandidaat om verder vooruit te denken, buiten gebaande paden te treden.

Zij analyseren een vacature, doorgronden de achterliggende vraag en zijn oprecht nieuwsgierig naar beweegredenen. Dan pas besluiten ze of ze een opdracht aannemen. Zij zullen nooit zomaar ‘proberen’ een vacature te vervullen. Zij leggen hun ziel en zaligheid in elke procedure, maar alleen als ze overtuigd zijn van een positieve uitkomst. En dat levert resultaat – ruim 90% van de vacatures die zij behandelen, vervullen zij ook.

De leiders die zij werven, zijn essentieel voor de organisatie. Daarom weegt zo’n proces zwaar op hun opdrachtgever. Zij voelen de verantwoordelijkheid om vanuit hun expertise te helpen bouwen aan de toekomst. Daarom zijn hun relaties doorgaans van lange duur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in