+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.
Laad meer vacatures

Back Office Medewerker | Groeiend bedrijf | Bunnik Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 2.750 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Nederland heeft een van de meest betrouwbare en snelle internetverbindingen ter wereld. Om dit te kunnen behouden hebben we jouw hulp nodig. In deze rol heb je een goede balans tussen klantcontact en administratie binnen een snelgroeiende onderneming.

Omschrijving

Als Backoffice Medewerker kom jij te werken in een nieuw team wat onder begeleiding van twee zeer ervaren managers staat. Jij staat in contact met interne en externe stakeholders om de planning up to date mogelijk te houden. Tijdens het aanleggen en vervangen van internetverbindingen is namelijk het belangrijk dat er een accurate planning ligt waarbij uitvoerders, eigenaren en woningcorporaties goed op de hoogte worden gebracht van ontwikkelingen.

Jij houdt nauw contact met uitvoerders en woningcorporaties om de ontwikkeling rondom projecten bij te houden en zorgt ervoor dat de planning accuraat blijft. Hiervoor registreer je afrondingen, vertragingen en andere ontwikkelingen. Verder signaleer jij wanneer werk niet goed is uitgevoerd of wanneer afspraken niet nagekomen worden.

Aanbod

Na een (of twee) gesprekken waarbij je kennis maakt met je nieuwe team zal er een aanbod volgen. Op basis van een fulltime dienstverband zal dit aanbod bestaan uit de volgende elementen:

Jaarsalaris inclusief vakantiegeld tussen de 27.600- 38.880;
  • Vakantiegeld gelijk aan een maandsalaris;
  • Opleidingsbudget;
  • 25 vakantiedagen;
  • Premievrij pensioen;
  • Groeiende Nederlandse startup als werkgever;
  • Hypermodern kantoor ingericht om thuis te voelen;
  • Regelmatig een borrel en jaarlijkse personeelsfeesten;
  • Gratis parkeren bij kantoor en goede OV-verbinding;
  • Een ervaren managementteam van wie je veel kan leren;
  • Een energiek team dat binnen de kortste keren familie is.


Gevraagd

Als Backoffice Medewerker heb je minimaal 1-2 jaar werkervaring opgedaan in administratieve functie met klantcontact. Dit kan bijvoorbeeld zijn als Customer Service Agent, Commercieel Medewerker, Administratief Medewerker, Werkbegeleider of Planner. Deze ervaring is idealiter opgedaan bij een telecomorganisatie of een woningcorporatie. Interesses die goed van pas zouden komen zijn IT, digitale toekomst, woningbouw of programmeren maar ook zonder een technologische knobbel kan je het ver schoppen in deze rol.

In deze rol is het verder belangrijk dat je administratief sterk bent, analytisch inzicht hebt en het leuk vindt om met verschillende interne- en externe stakeholders in contact te komen terwijl je aan meerdere projecten werkt.

Als je ook nog eens ervaring met Excel hebt dan is dat mooi meegenomen. Idealiter bent je per direct 32-40 uur per week beschikbaar.

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een van de snelst groeiende organisaties van Nederland. Dit komt door de snelgroeiende vraag naar stabiel en sneller internet waardoor het digitale internetnetwerk moet worden uitgebreid of verbeterd. Om dit soepel te laten verlopen staat de organisatie veel in contact met internetaanbieders, huiseigenaren, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Een paar jaar geleden bestond het team uit 10 personen maar de teller staat tegenwoordig op 90+ collega's tussen de 20 en 50 jaar oud. Hierdoor hangt er een startup sfeer waarbij nog niet alle processen vast liggen en je mee kan denken aan de toekomst van de organisatie. Ondanks de groei eten collega's tijdens de lunch samen aan de grote eettafels in de kantine en heerst er een gezellige huiselijke sfeer. Het kantoor is recentelijk gerenoveerd en werkplekken zijn van alle mogelijke gemakken voorzien. Ondanks de mogelijkheid om zo nu en dan thuis te werken komen de collega's graag naar kantoor gezien de fijne werkomgeving. Collega's zoeken elkaar namelijk graag op om samen te werken, een te overleggen of een kop koffie te drinken. Parkeren kan bij het kantoor maar de trein en bus stoppen ook in de buurt van het kantoor waardoor Utrecht, Odijk, Zeist, Driebergen en Veenendaal goed bereikbaar zijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in