+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Ervaren Officemanager | Omgeving Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ZRi

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een officemanager. Iemand die ons kan ondersteunen op allerlei vlakken! Vind jij het leuk om diverse uiteenlopende werkzaamheden te combineren en collega's te helpen met allerlei project- en procesmatige werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Gevraagd

Wie ben jij
Deze dynamische functie vraagt om een flexibele en zelfstandige instelling. Je bent een verbindende factor, hebt een natuurlijke interesse in mensen en processen en bent een echte teamspeler. Je bewaakt het overzicht en ondersteunt ons in het dagelijkse reilen en zeilen van ons kantoor.
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding met bijvoorbeeld de afstudeerrichting Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Communicatie, Facility Management of Marketing.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als officemanager bij een kantoor met vergelijkbare omvang.
  • Je kan goed zelfstandig werken, bent proactief en hebt aan een half woord genoeg.
  • Je bent punctueel en je zorgt voor structuur en duidelijkheid in het proces.
  • Je vindt het leuk om werkzaam te zijn binnen een klein team en een brede rol te vervullen.
  • Je hebt goede redactionele vaardigheden en bent creatief aangelegd als het gaat om teksten schrijven voor de website en LinkedIn.
Ons DNA
  • Wij zijn een groeiende organisatie met een focus op kwaliteit en met een gezonde groeiambitie.
  • We hanteren een marktconform salaris met een bonus in het vooruitzicht en hebben een goede pensioenregeling.
  • Je krijgt 30 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek.
  • Wij vinden vitaliteit belangrijk en hebben sportieve collega's. Voor onze medewerkers staat er dagelijks een gezonde lunch met vers fruit klaar en bij veel uitjes komt een actieve component terug.
  • Interesse? Reageer dan snel en stuur een berichtje naar Anika Haak of neem contact via 070-3615559.


Aanbod

Zo ziet jouw dag eruit
Je begint de dag met een kop koffie of thee en kijkt of er voor ZRi nieuwe en interessante aanbestedingen zijn gepubliceerd. Deze bespreek je met collega’s en vervolgens zet je diverse acties uit. Daarna snel verder met de marketing. We hebben namelijk een mooi nieuw project binnengehaald en dit willen we graag delen op onze social media. Hiervoor moet je informatie ophalen over het project bij één van je collega’s, zodat je van deze technische informatie een informatief, maar ook leuk, stukje tekst kunt schrijven.
Om 12.30 uur lunch je gezellig met alle collega’s en maak je een wandeling door het Haagse Bos. Op vrijdag moet jij de tafel dekken en afruimen, omdat de collega die dit normaliter doet vrij is. In de middag ga je aan de slag met facilitaire zaken. We zitten in een monumentaal pand (met een moderne nieuwe kantoorinrichting) met meerdere bedrijven, dus misschien is er een overleg met de medegebruikers. Ook onderhoud jij de contacten met de gebouwbeheerder en onze leveranciers op het gebied van ICT, telefonie en schoonmaak. De dag rond je af met een telefoontje naar één van de studieverenigingen die we sponsoren, zodat onze vacature op hun website weer up-to-date is.
In deze functie houd je je bezig met aanbestedingen, marketing & communicatie, facilitaire zaken, recruitment, organiseren bedrijfsuitjes en bureaudocumentatie. Je helpt jouw collega’s op het secretariaat en in de administratie waar nodig. Bij afwezigheid van het secretariaat (op vrijdag en in vakanties) voer je diverse secretariële taken uit. Een brede en veelzijdige rol voor iemand die graag betrokken is in alle gelederen van de organisatie en die het leuk vindt om allerlei zaken zelfstandig op te pakken. Wij verwachten in deze functie van officemanager veel eigen initiatief; iemand die het werk ziet. Wij zijn op zoek naar iemand die allerlei zaken zelfstandig oppakt. Je krijgt de ruimte om de functie zelf verder vorm te geven en in te vullen. Hiervoor rekenen we op jouw proactieve houding!

Over ZRi
Wij zijn een bouwadviesbureau. Dagelijks werken wij vanuit onze vestiging in Den Haag met een groep van circa 25 gedreven collega’s aan toonaangevende bouwprojecten in Nederland. Wij adviseren zowel over het bouwproces als de bouwtechniek. Dit doen wij met veel enthousiasme en betrokkenheid.
Buiten werktijd vinden er bij ons ook voldoende activiteiten plaats. Op vrijdagmiddag borrelen we regelmatig met elkaar, in de zomer BBQ’en we aan het strand en we organiseren leuke teamuitjes en interessante projectbezoeken. Ben je benieuwd naar ons en onze projecten, neem dan alvast een kijkje op onze website .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in