+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Support Officer Facility / Magazijnmedewerker Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je op donderdag en vrijdag als Support Officer Facility en de rest van de week in het magazijn. Als Support Officer zorg je voor het gebouw, schakel je met externe partijen en houd je alles netjes. In het magazijn sorteer je pakketten. Er is kans op een vast contract en je krijgt een goed uurloon. Je werkt in een leuk team, waar hard werken belangrijk is maar er ook tijd is voor gezelligheid. Dit is een kans om te groeien in je werk en deel uit te maken van een groot bedrijf. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen? In deze functie ga je op de donderdag en vrijdag als Support Officer Facility aan de slag en werk je de overige dagen als magazijnmedewerker. Als Support Officer Facility heb je een verantwoordelijke taak. Zo registreer jij en handel jij schades af aan het pand en zorg jij ervoor dat externe monteurs en leveranciers hun werk kunnen doen. Daarnaast heb jij oog voor een veilige en nette werkomgeving en als er zaken niet goed gaan meld je dit direct aan de Supervisor Support. Je bent niet bang om collega’s hierop aan te spreken en zelf ook de handen uit de mouwen te steken. Zo pak je kleine praktische klussen ook gewoon zelfstandig op en zorg je dat het terrein netjes en schoon blijft. • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van schades aan het pand; • Schakelen met externe partijen en leveranciers. Het schoon en veilig (laten) houden van het gebouw en terrein. De overige dagen werk je als magazijnmedewerker. Je zorgt ervoor dat de pakketten op de juiste manier gesorteerd worden. Aan het begin van je dienst krijg je bepaalde taken onder jou hoede. Let op! Er ligt een hoog tempo in combinatie met zware pakketten. Bij deze functie is het van belang dat je goed kan stapelen, want alle gesorteerde pakketten moet je tactisch indelen. De diensten zijn van maandag tot en met zondag, waarbij je op de vrijdag nadrukkelijk beschikbaar moet zijn voor het uitvoeren van de functie als Support Officer Facility. De rest van de dagen zal je werken als magazijnmedewerker. Je gaat werken in een enthousiast team, iedereen weet wat hard werken is, maar er is ook zeker tijd voor gezelligheid op de werkvloer.

Wij bieden:

- Een bruto uurloon van 13,82 (excl. toeslag) - Een brede functie met doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
- Reiskostenvergoeding - Uitzicht op een vast contract bij DHL met salarisverhoging in 2025 - Een leuke afwisselende baan in een gezellig team Wil jij je graag aansluiten bij dit enthousiaste team in één van de grootste pakketbedrijven van Nederland? Twijfel dan niet en solliciteer direct.

Wij vragen:

Jij hebt ervaring met facilitaire werkzaamheden en affiniteit met klussen. Daarnaast ben jij erop gebrand onze hub en het omliggende terrein zo snel mogelijk te leren kennen. Om zo snel mogelijk de werkprocessen eigen te maken en eventuele problemen accuraat te verhelpen. Jij gaat grondig en secuur te werk en begrijpt dat goede communicatie belangrijk is in je rol. Wij vragen: - MBO werk- en denk niveau ;
- BHV certificaat en VCA (of bereid deze te halen);
- Minimaal 32 uur per week beschikbaar - Je bent elke vrijdag beschikbaar - Je bent sterk in de communicatie - Je bent sociaal, enthousiast en kan goed samenwerken - Je bent in staat om fysiek zwaar werk te verrichten - Eigen vervoer - Woonachtig in de omgeving van Dordrecht

Waar ga je werken:

DHL is wereldwijd het toonaangevende merk in logistiek. De divisies van DHL bieden klanten expertise in nationale en internationale expres- en pakketzendingen, lucht- en zeevracht, transport via de weg, het spoor en nog veel meer. Als wereldwijd opererend bedrijf beschouwen zij de diversiteit van onze medewerkers als een ware kracht. DHL verenigt mensen uit een breed scala van culturele achtergronden – allemaal met verschillende vaardigheden, ervaringen en zienswijzen. Zij moedigen een werkomgeving aan waar niemand wordt uitgesloten, gebaseerd op wederzijds respect, openheid, eerlijkheid, vertrouwen en samenwerking om de hoogst mogelijke productiviteit, creativiteit en efficiëntie te bereiken. Wij geloven dat iedereen bij DHL kan bijdragen aan ons gezamenlijke succes. Iedereen is anders, samen zijn wij succesvol!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in