+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Recruiter Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Randstad Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.000 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Als recruiter bij een toonaangevend bedrijf in de arbeidsbemiddeling, speel je een cruciale rol in het matchen van kandidaten met passende posities. Je werft voor grote klanten in diverse sectoren, waaronder food, productie en logistiek. De flexibiliteit van deze rol stelt je in staat om zowel op locatie als vanuit huis te werken. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, inclusief een ruim benefit budget voor extra s. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Wat drijft mensen om te werken? Wat vinden ze leuk? En waar zijn ze goed in? Als recruiter bij Randstad spreek je elke dag met mensen die dolgraag willen werken bij één van jouw klanten. Doordat jij zowel de klant als de kandidaat goed kent, weet je de ideale match te maken.


wat ga je doen?

Jij werft nieuwe medewerkers voor enkele grote klanten waar Randstad in huis zit, vaak in de food-, productie- of logistieke sector. Het gaat daarbij met name om standaardprofielen, zoals productiemedewerker, operator of logistiek medewerker. Van de accountspecialist krijg je te horen hoeveel medewerkers de klant nodig heeft. Jij creëert een flexpool, schrijft vacatureteksten, plaatst deze op jobboards en je belt kandidaten die gesolliciteerd hebben voor een intake. Als recruiter doe je de eerste screening. Past de kandidaat bij het profiel, dan nodig je hem of haar voor een sollicitatiegesprek met de accountspecialist.


waar werk je?

Waar eigenlijk niet? Jij werkt waar je je laptop openklapt. 1 keer per week is dat bij het Talentcenter in Eindhoven, jouw thuisbasis. Maar je bent ook regelmatig te vinden bij je klant(en) of op een van onze Randstad vestigingen in de regio. Zo krijg je een goed beeld van de organisatie en het werk waar jij mensen voor zoekt. En komt het een keer beter uit om een dagje thuis te werken? Geen enkel probleem.


met wie werk je samen?

Bij het Talentcenter werk je in een klein team samen met betrokken collega-recruiters. Vaak start je ’s ochtends samen op en bespreek je waar de uitdagingen voor die dag liggen. Zo kun je doelgericht en met een frisse blik aan de slag. Daarnaast heb je veel contact met de accountspecialist van de klant of klanten waarvoor jij werft. De accountspecialist is degene bij wie jouw kandidaten uiteindelijk op gesprek gaan, dus het is belangrijk dat je precies weet wie hij of zij zoekt voor een bepaalde functie.

over jou

  • creatief en met lef: in een krappe arbeidsmarkt weet je op verrassende manieren toch de juiste flexwerkers te vinden

  • aangename en overtuigende gesprekspartner, zowel voor kandidaten als voor de accountspecialisten

  • in staat om het overzicht te behouden als je met meerdere kandidaten en vacatures tegelijkertijd bezig bent

  • sterk in plannen en prioriteiten stellen

  • stressbestendig en flexibel: lopen dingen anders dan gepland, dan speel je daar snel op in

  • hbo-niveau en liefst enige recruitment ervaring

waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als recruiter interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen. 


dit bieden we jou
  • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland

  • goede mobiliteitsregeling en laptop

  • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.550,- en € 3.000,- afhankelijk van je werkervaring. Uiteindelijk kun je als recruiter doorgroeien tot een salaris  van maximaal € 3994,-

  • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag

  • choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)

  • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding

  • een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen

word onze nieuwe recruiter

Wil jij samen met ons nóg meer mensen blij maken met een nieuwe baan? Solliciteer dan vandaag nog via deze website. Heb je eerst nog wat vragen? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar hoe jouw inwerkperiode eruit ziet? Neem dan even contact op met mij, Bianca Poels (Talent Acquisition Specialist) op nummer 06 20 54 64 70

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in