+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Recruiter bij TTPM Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-team Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 2.900 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van recruitment bij Tempo Team Performence Management, waar jouw dag draait om het maken van de perfecte match tussen talent en klant. Geniet van een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en werkplezier, ondersteund door een marktconform salaris, uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, en een uniek benefit budget. Plus, profiteer van een thuiswerkvergoeding, een uitgebreid opleidingsaanbod, en een interessante bonus- en aandelenregeling. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Tring- Tring.. de telefoon gaat! Neem jij even op? Als recruiter krijg je betaald om de hele dag lekker te bellen! Dat is bij ons de normaalste zaak :-). Je bent niet te stoppen en weet de beste matches te maken tussen talent en klant. Ben je al enthousiast geworden? lees dan snel verder voor deze recruiter functie bij Tempo Team Performence Management in Eindhoven.


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

’s Ochtends stap je het kantoor in Eindhoven binnen of start jij je laptop thuis op. Terwijl je laptop opstart, pak je een lekker bakje koffie en start je met je mails te beantwoorden. Gister heb je een kerverse vacature geschreven, dus je gaa ook even kijken of daar nieuwe sollicitaten voor binnen zijn gekomen. Yes! Je hebt zes nieuwe sollicitanten die je hiervoor kunt bellen. Voldoen de sollicitanten aan de harde en zachte criteria? Antwoord op deze (en nog veel meer) vragen stel jij in je telefonische intakegesprekken. Is er een match? Dan stel jij ze voor aan onze klanten en plan je een kennismakingsgesprek in. Dit alles weet jij super netjes te administreren, zodat wie dit in alle data bij kunnen houden. Ook ben je wekelijks in gesprek met jouw klanten over de situatie vanuit recruitment. Tijdens lunchtijd eet je samen met je collega’s een broodje in het bedrijfsrestaurant. Daarna spring je in de auto om een project te bezoeken om meer inzicht te krijgen in de werkzaamheden. Tijdens je rondje over de werkvloer spreek je ook even een nieuwe sorteermedewerker die vorige week via jou gestart is. Hij vertelt dat hij het super naar zijn zin heeft en bedankt je voor alle goede hulp in zijn zoektocht naar een nieuwe baan. En dat is precies waarom jij recruiter bent!


Arbeidsvoorwaarden

Mensen bij Tempo-Team presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé. Kort samengevat:

  • Het bruto maandinkomen ligt tussen de €2550 en €2900. Dit is exclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget. Wattuh? Is een extraatje, dit leggen we je nog uit.

  • Een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en werkplezier. En dan hebben we het nog niet eens over jouw team gehad.

  • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek.

  • Een opleidingsaanbod waarin je kunt zwemmen, zo groot.

  • Een interessante bonus en aandelenregeling.

  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen. Hup, pak je koffers maar!

  • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.

Waar ga je werken?

Je werkt op onze HUB in Eindhoven. Hier werk je samen met 7 collega recruiters en je manager Melissa. Jullie werken 3 keer per week samen op de locatie Eindhoven. De overige dagen mag je op kantoor of thuis werken of ben je op locatie van een van onze klanten. 




Wie ben jij?
  • Jij bent enthousiast en weet dit (telefonisch) over te brengen op onze kandidaten.

  • Jij hebt de gunfactor; het verleiden van kandidaten om voor jou te kiezen geeft je een kick!

  • Je bent creatief en durft out-of-the-box te denken.

  • Je maakt hierbij gebruik van Social Media en andere wervingsmethodes.

  • Je vindt het leuk om kandidaten enthousiast te maken voor onze banen via online en offline (bijvoorbeeld banenbeurs) evenementen. 

  • Jij hebt bij voorkeur een HBO diploma en enkele jaren ervaring in de zakelijke dienstverlening (in telefonisch klantcontact of als recruiter).

  • Jij bent fulltime (36-40 uur) beschikbaar en beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal in woord en geschrift.



Waarom Tempo-Team? 

Deel uitmaken van het sterkste team. Wie wil dat nou niet? Tempo-Team is een topspeler in de markt, met prachtige klanten én een geweldig team. Dat laatste is onze onderscheidende kracht. Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en ruimte voor ondernemerschap. En in een sterke teamgeest. Met z’n allen de schouders eronder; samen werken aan succes. Het resultaat? Prestaties waar we trots op zijn.

Hoe wij te omschrijven zijn? Als een energieke club van positief ingestelde doeners die van afwisseling en uitdaging houden. Mensen die gewend zijn om hard te werken, maar ook altijd in zijn voor gezelligheid. Vrijheid en vertrouwen staan centraal in ons team. We verzetten bergen werk en vullen elkaar goed aan, en we kunnen jouw kwaliteiten daarbij goed gebruiken. Om nog meer voor elkaar te krijgen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daar doen we het voor!






Wil jij ons team komen versterken?

Dan wil ik je graag leren kennen! Zie jij jezelf al aan het werk als recruiter bij Tempo-Team? Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel dan Bianca Poels, Talent Acquisition Specialist, via 06-20546470 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

  • Succesvolle sollicitatie

    Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

    En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

  • Welkom in het team

    En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in