+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Microsoft Developer Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Als Microsoft Developer zal je in nauwe samenwerking met andere developers en consultants komen te werken aan het succesvol implementeren van code die de bedrijfsprocessen binnen de organisatie optimaliseren met de inhouse op Business Central gebaseerde Equipment Life Cycle oplossing. Hierbij zal je worden betrokken bij alle onderdelen voor het succesvol coderen van de Equipment Life Cycle oplossing, en daarnaast van mobiele app en klantportalen; van het programmeren van testscripts en het coderen van de software om in deze behoeften te voorzien tot het analyseren en optimaliseren van performance. 

Als Microsoft Developer zal je terechtkomen in een kleinschalig ontwikkelteam. Binnen dit team zul je een grote rol met veel verantwoordelijk tot je nemen. Zo zul je veel samenwerken met je collega’s en zal dit aanvoelen als een hechte familie. Iedereen wil elkaar helpen om zo tot een succes bij de klant te komen.  

Jij gaat voornamelijk bezighouden met programmeren in AL, de taal waarin je gaat programmeren in het ERP-systeem. Uiteraard zul je niet alleen met AL aan de slag gaan maar spelen Azure en .NET ook een grote rol. Verder word je bij dit bedrijf erg vrij gelaten, er is dus genoeg ruimte voor jouw eigen ideeën en inbreng. Mocht je dus graag met andere stacks willen werken kan hier altijd naar gekeken worden!



Gevraagd

Als Microsoft Developer ben je zowel zelfstandig sterk, als een echte team player. Aanvullend beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden. Verder ben je graag bezig met het eigen maken van software en schroom je niet om nieuwe technieken aan jouw stack toe te voegen. Wat betreft hard skills zal het fijn zijn als je de volgende kwaliteiten met je meebrengt:

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een passende richting; 
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring van werken binnen Microsoft; 
  • Je beschikt over analytisch vermogen, en bent secuur en creatief in het oplossen van problemen. 


Aanbod

In ruil voor de verantwoordelijkheden die jij als Microsoft Developer zal komen te dragen, kan jij natuurlijk rekenen op een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bestaande uit: 

  • Een salaris tussen de €3.500,- en €4.500,- op basis van 40 uur; 
  • Aangevuld met een jaarlijkse winstdeling; 
  • 26 vakantiedagen; 
  • Flexibiliteit in het indelen van de werktijden en werklocatie; 
  • Mogelijkheden tot thuiswerken; 
  • Mocht je wel naar kantoor komen een compensatie in de vorm van een reiskostenvergoeding; 
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen; 
  • Goede doorgroeimogelijkheden die passen bij jouw kennis en kunde;
  • Fijne werksfeer waarbij inbreng van eigen ideeën van harte welkom is. 
 


Bedrijfsomschrijving

Opgericht vanuit een streven om intelligente software te verwezenlijken die organisaties zal helpen met het inkopen, verkopen, verhuren en onderhouden van apparatuur en machines, weet deze organisatie in Hengelo dagelijks verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit doen zij door het leveren van specifieke softwareoplossingen die aansluiten op de behoeften van de klant, en zo hebben zij wereldwijd al meer dan 200 bedrijven in staat weten te stellen om efficiënter te werken, kosten te besparen en beslissingen te nemen die hun business vooruithelpen. Dit doen ze met name door middel van ERP-oplossingen en een door de organisatie gemaakt applicatie.  Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot dé partner van Microsoft en hebben ze hier zelfs een prijs mee weten te behalen genaamd; Gold Enterprise en Resource Planning. Niet alleen door Microsoft is het bedrijf onopgemerkt gebleven inmiddels weten  (potentiële) klanten over heel de wereld deze club uit Hengelo te vinden. Ze zien dat dit bedrijf hét verschil maakt in hun bedrijfsproces. Als Microsoft Developer kom je bij dit bedrijf echt terecht in een warm bad. Er is oog voor elkaar en voor jou als werknemer. Je hebt voldoende de ruimte om cursussen en opleidingen te volgen maar ook is er ruimte om onbewandelde paden te ontdekken. Tel hier aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden bij op en je zit als gebakken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in