+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Laren (NH).
Laad meer vacatures

Schilder Laren (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij als schilder op zoek naar werkzekerheid, een goede beloning en wil je daarbij werken aan de mooiste projecten? Dan zijn wij de juiste match! Bij deze kleurrijke organisatie werk jij als schilder aan de meest uiteenlopende projecten. Van luxueuze villa's tot appartementencomplexen. Jij ziet meteen wat er gedaan moet worden! Jij werkt nauwkeurig en precies, en dit wordt door de klant enorm gewaardeerd. Aan het eind van de dag communiceer jij alles duidelijk richting de klant. Dat ziet er weer strak uit.


Ben jij het?

Bij voorkeur ben je in het bezit van een afgeronde opleiding richting schilder. Wij vinden ervaring minimaal zo belangrijk. Het is wel handig dat jij in het bezit bent van een rijbewijs zodat je bij de klussen kunt komen. Verder vind jij het prettig om zo nu en dan alleen te werken. Ook kom jij goed tot je recht in een hecht team van schilders. Behalve dat er hard gewerkt wordt is er namelijk zeker ruimte voor gezelligheid. 


Wat wij bieden

Wij vinden vakmanschap bijzonder. Behalve een gezellig team gecombineerd met mooie projecten krijg jij ook: Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per periode op basis van je meegebrachte ervaring; De mogelijkheid je te ontwikkelen op kosten van Faber. Wij betalen op jaarbasis 2 cursussen; Op korte termijn een vaste aanstelling? Dit regelen wij graag voor jou; Als schilder kies je voor het pensioen dat bij je past als persoon of gezin; Een korte reistijd! Wij hebben werk in jouw omgeving, dus op tijd thuis voor het avondeten; Bij Faber krijg je persoonlijke aandacht en een vast contactpersoon waar jij met al je vragen terecht kunt. Regelmatig komen wij langs om te kijken hoe het met je gaat! ( Vaak brengen we wat lekkers mee. ) Loyaliteit moet beloond worden. Dus je profiteert als schilder van ons unieke loyaliteitsprogramma waarbij elke werkdag punten worden gespaard. Deze wissel je in tegen mooie cadeaus! Denk aan leuke uitjes, gereedschap of huishoudelijke benodigdheden. Om het ultieme Familie gevoel te creëren verzorgen wij jaarlijks een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel.


Waar jij werkt

Je gaat werken bij een niet al te groot schildersbedrijf dat verschillende soorten werk aanneemt. Zo ben jij als allround schilder overal inzetbaar en vind je het leuk om afwisselend werk te doen. Deze opdrachtgever is erg goed voor zijn personeel en heeft in alle seizoenen werk. Wij gaan daarom graag met jou in gesprek om te kijken of dit bij jou past of dat we een andere mooie opdrachtgever voor je gaan zoeken. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar jouw ambities, deze willen wij graag matchen aan een van onze opdrachtgevers.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in