+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maassluis.

Senior HR Business Partner Maassluis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lely

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van een en innovatieve organisatie met een ‘echte Rotterdamse no-nonsense cultuur’ als (Senior) HR Business Partner. Werk samen met het (senior) management om de organisatie en medewerkers verder te ontwikkelen in een omgeving waar innovatie en ontwikkeling centraal staan. Je speelt een cruciale rol in het ondersteunen, coachen en adviseren van het management, terwijl je wordt omringd door een team van ambitieuze HR-collega’s.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die ambitieuze HR professional die wilt werken in een dynamische en innovatieve organisatie met een ‘echte Rotterdamse no-nonsense cultuur’? En die het bovendien leuk vindt om samen met de business de organisatie en medewerkers nog verder te ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als (Senior) HR Business Partner ben je als onderdeel van een of meerdere business MT’s de vaste sparringpartner en adviseur voor het (senior) management. Je voorziet het MT gevraagd en ongevraagd van advies en je ondersteunt bij het uitvoeren van hun rol en coacht en ondersteunt waar nodig. Daarbij heb je alle ruimte om de rol in te vullen naar wat jouw business nodig heeft.

Binnen Lely staan innovatie en ontwikkeling centraal. Zowel van onze producten als van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn de kritische factor van ons succes. En zeker omdat wij de afgelopen jaren steeds met 15% zijn gegroeid en een relatief jonge en ambitieuze medewerkerspopulatie hebben, is continue ontwikkeling van onze medewerkers en ondersteuning van het management daarbij essentieel. Jij hebt daarin als HR Business Partner een zeer belangrijke rol. Jij bent immers de ogen en oren, en soms ook het geweten, van het management. En geeft dan ook als vanzelfsprekend het goede voorbeeld door management en medewerkers van feedback te voorzien, maar hen ook in moeilijkere situaties te coachen en advies te geven. Binnen Lely werken we als “OneLely” met elkaar, steunen we elkaar én maken we Lely elke dag samen weer net een stapje beter, mooier en nog leuker om te werken! We zijn niet voor niets Great Place to Work gecertificeerd. Hoe leuk is het om als HR Business Partner hier onderdeel van uit te maken en samen met de business Lely een ‘even Greater Place to Work’ te maken?

Naast je sparringspartner rol, ben je verantwoordelijk voor de HR cycle en het implementeren van diverse bedrijfsbrede en business specifieke HR projecten binnen jouw business. En daarbij word je ondersteund door een ambitieus team van diverse HR-collega’s met elk hun eigen specialisme: HR Support, Payroll, Talent Acquisition, Academy, HR Projectmanagers en collega HR Business Partners.



Gevraagd

Je bent een ervaren HR Business Partner die opvalt door een positieve en energieke uitstraling en lef. Je hebt een bewezen trackrecord binnen het HR-werkveld en vindt het heerlijk om midden in de business te staan én sterke relaties op te bouwen en onderhouden met directors en managers. Je houdt van de (Rotterdamse) hands-on mentaliteit wat inhoudt dat je zelfstandig en proactief zaken oppakt én afmaakt. En door je kritische en analytische instelling kun je goed advies geven en snap je dat stakeholdermanagement belangrijk is.

Wat breng je verder mee?

  • Afgeronde hbo of wo opleiding in de richting van Human Resources of Bedrijfskunde.
  • Minimaal 8 jaar HR ervaring in een vergelijkbare rol.
  • Uitstekende communicatieve - en interpersoonlijke vaardigheden.
  • Minimaal 32 uur beschikbaar.
  • Woonachtig in de regio Rotterdam/Den Haag.


Aanbod

Een baan met impact bij internationaal familiebedrijf dat gedreven wordt door innovatie en passie om het leven van melkveehouders en hun bedrijf aangenamer, winstgevender en duurzamer en te maken.  
 

Verder...

  • je gaat aan de slag met een enthousiast en ambitieus team; 
  • werken in een internationale omgeving bij één van de meest innovatieve organisaties bedrijven van Nederland; 
  • je komt te werken op de Lely Campus: ons kantoor en productielocatie zijn gebouwd volgens de duurzaamste Europese standaarden; 
  • je hebt veel vrijheid in het organiseren van je eigen werk; 
  • een goed salaris, passend bij de zwaarte van de functie; 
  • 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen; 
  • de mogelijkheid om per jaar 6 roostervrije dagen te verkopen; 
  • flexibiliteit in werktijden en werkplek (hybride werken); 
  • tegemoetkoming in diverse verzekeringspremies; 
  • gebruik van de Lely Academy met een aanbod van verschillende opleidingen die je zonder verplichtingen kunt volgen; 
  • bedrijfsrestaurant met een rijk en gezond aanbod en daarnaast kan je genieten van de beste koffie bij onze beroemde espressobar met eigen barista. 

Om antwoord te kunnen geven op de voedseluitdaging voor 2050 is het van groot belang om verantwoord met mens, dier en milieu te blijven omgaan. Voor ons betekent het dat we een betrouwbare partner voor de lange termijn willen zijn voor onze klanten. En daarnaast willen we de wereld doorgeven aan de volgende generatie door het duurzaam ontwikkelen van onze producten. Jij kan een bijdrage leveren in het realiseren van deze droom. 

Werving & selectiebureau, consultancy en/of detacheringsbureau? 
We stellen de interesse op prijs, maar we zoeken al onze kandidaten rechtstreeks. We begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities, maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op Lely vacatures, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in