+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

HR Business Partner Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistics United

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Deze unieke HR Business Partner rol biedt een uitstekende gelegenheid om je carrière te stimuleren binnen de scheepvaartsector. Met een focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling, een bovengemiddeld salaris, en flexibele werkomstandigheden, omvat de functie het volledige spectrum van HR-taken. Werk in een internationale omgeving en draag bij aan de groei van de organisatie, terwijl je geniet van de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat maakt de vacature waardevol?

Deze vacature biedt een unieke kans voor een HR-professional om betrokken te zijn bij alle aspecten van HR binnen een toonaangevend bedrijf in de scheepvaartsector. Met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, een bovengemiddeld salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden, belooft het een uitdagende en lonende carrièremogelijkheid te zijn. Bovendien biedt het de mogelijkheid om te werken binnen een internationale omgeving en nauw samen te werken met collega's op Benelux niveau. Help je mee de organisatie groeien? 


Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een onderdeel van een in China gevestigde scheepvaartgroep, staat bekend als een expert op het gebied van container zeevracht in wereldwijde handelsverkeer. Haar toewijding aan excellentie en goede service wordt gedreven door het team van vakbekwame en toegewijde medewerkers. De organisatie waardeert langdurige relaties en verwelkomt nieuw talent om zich bij de familie te voegen. Werken op een schitterend kantoor in het centrum van Rotterdam en dagelijks samen een blokje om met je collega's.  


Hoe ziet jouw dag eruit

Als HR Business Partner bij dit bedrijf ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel medewerkers als managers. Jouw dagelijkse taken omvatten het adviseren en ondersteunen van interne klanten gedurende hun gehele traject, van instroom tot uitstroom. Je bent verantwoordelijk voor persoonlijke ontwikkeling, het peilen van behoeften, en het begeleiden van processen. Daarnaast ben je goed thuis in loonadministratie en Nederlandse wetgeving, en werk je nauw samen met officiële instanties om je rol als HR-coördinator effectief te vervullen. 

Het betreft een uitdagende rol binnen een internationale organisatie! Spring jij aan boord?


Wat breng je mee?

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je een Hbo-diploma in HR of vergelijkbare ervaring nodig en ben je voel je je comfortabel binnen een internationale organisatie. Ook ben je ervaren en sterk onderlegd op de volgende onderwerpen:

  • Strategische Partnerschap: Het ontwikkelen van een diep begrip van de bedrijfsstrategie en doelstellingen en het vertalen van die kennis naar HR-initiatieven die de bedrijfsdoelstellingen ondersteunen. Dit omvat ook het ontwikkelen van strategieën om ziekteverzuim te verminderen en de algehele gezondheid en welzijn van medewerkers te bevorderen.
  • Advies en Ondersteuning: Fungeren als een vertrouwde adviseur voor managers en medewerkers op het gebied van HR-gerelateerde zaken, zoals prestatiebeheer, talentontwikkeling, conflictbeheer, en arbeidsrelaties. Dit omvat ook het bieden van ondersteuning en begeleiding aan managers bij het omgaan met ziekteverzuim en het implementeren van effectieve terugkeer-naar-werk programma's.
  • Talentmanagement: Het identificeren, werven, behouden en ontwikkelen van talent binnen de organisatie, met een focus op het opbouwen van een competente en gemotiveerde workforce die de bedrijfsdoelstellingen ondersteunt. Dit omvat ook het monitoren van ziekteverzuim trends en het implementeren van maatregelen om het verzuim te beheren en te verminderen.
  • Operationele HR-taken: Uitvoeren van operationele HR-taken zoals loonadministratie, arbeidsvoorwaarden, naleving van wet- en regelgeving, en het opstellen en implementeren van HR-beleid en procedures. Dit omvat ook het bijhouden van ziekteverzuimregistraties en het coördineren van terugkeer-naar-werk plannen.
  • Verandermanagement: Het begeleiden van veranderingen binnen de organisatie, zoals herstructureringen, fusies, overnames of culturele veranderingen, door middel van effectieve communicatie, betrokkenheid van medewerkers en het bieden van ondersteuning aan leiderschapsteams. Dit omvat ook het identificeren van de impact van veranderingen op ziekteverzuim en het ontwikkelen van strategieën om hiermee om te gaan.
     

Klaar voor de uitdaging? Lees dan snel verder >>


Arbeidsvoorwaarden

Als je jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van HR zit je hier goed. Naast een hele leuke en uitdagende functie komen er nog andere voorwaarden bij kijken zoals: 

  • Je zal belangrijk zijn bij de structuur en groei van dit bedrijf  
  • Op het gebied van HR valt er nog veel te ontwikkelen
  • Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Salaris €4000 - €6000 bruto per maand + 13e maand en een goede pensioensregeling
  • Een full-time baan waarbij je ook gedeeltelijk thuis kan werken
     

Heb je nog vragen?
Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk logistieke professionals te voorzien van de juiste uitdaging. Met meer dan 65 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder: 

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-28070355 of stuur een e-mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in