+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

HR business partner Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

LKQ Fource

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
LKQ Fource

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Versnel naar de volgende fase van je carrière, want de ideale positie als HR Business Partner bij LKQ in Rotterdam wacht op jou! Met jouw sterke visie op het finetunen van HR binnen een grote organisatie geef jij een krachtige impuls aan het HR-beleid en weet jij dit te professionaliseren. Als een geoliede motor ga jij je bezighouden met veranderprocessen en beleidsontwikkeling. Hier krijg jij nou een enorme energie boost van. Jouw werk wordt gewaardeerd en daarom kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris tussen de €4.000 en €6.000 bruto per maand, hybride werken én het allerbelangrijkste: een fijne werksfeer. Zet de motor maar aan en ga vol gas!

De HR werkplaats
In deze uitdagende rol als HR Business Partner bij LKQ in Rotterdam krijg jij de kans om jouw eigen koers te bepalen en de verantwoordelijkheid te dragen voor het fundament van jouw domein. Als drijvende kracht ben jij cruciaal in het maximaliseren van het potentieel van onze medewerkers op het gloednieuwe centrale distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs. 

Jij bent een waardevolle sparringpartner voor het management van jouw aandachtsgebied. Samen met jouw HR Manager en collega's zet jij de versnelling hoger en schakel je naar een nieuw niveau van HR-beleid. Met jouw HR-expertise zorg je ervoor dat het team op volle toerental draait. Daarnaast fungeer jij als drijvende kracht voor het ontwikkelen en implementeren van HR-activiteiten en zorg je ervoor dat operationele zaken als dagelijkse brandstof deel uitmaken van jouw werkzaamheden.

Maar er is meer:
•    Jij herkent en geeft knelpunten aan in HR-processen en jij neemt initiatief tot verbetering
•    Jij ondersteunt het management in jouw regio en jij geeft gevraagd en ongevraagd advies bij de uitvoering van het HR-beleid en het creëren van draagvlak
•    Jij helpt mee aan de personeelsbeoordeling, verzuim, duurzame inzetbaarheid, arbeidsvoorwaardenbeleid, beloning en persoonlijke ontwikkeling
•    Jij bezoekt de verschillende locaties binnen jouw bedrijfsonderdeel

LKQ jouw nieuwe werkgever
LKQ Benelux France is een innovatief onderdeel van de LKQ Corporation dat auto-onderdelen levert vanuit 120 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. We bieden een assortiment van ongeveer 250.000 verschillende auto-onderdelen en streven ernaar onze diensten continu te verbeteren en aan te passen aan de veranderende markt. Dit doen we met ruim 4000 collega’s. Naast auto-onderdelen, hebben we diepgaande kennis van banden, olie en vloeistoffen, gereedschap en uitrusting. We waarderen de expertise van ons team en bieden de juiste route naar carrièregroei.

Jouw collega’s
Verspreid over heel Nederland bestaat de afdeling uit 20 enthousiaste HR-collega’s. In jouw team bestaande uit 6 (senior) HR Business partners en de HR-manager, tillen jullie het HR-beleid naar een hoger niveau. Collega’s staan altijd voor elkaar klaar en klankborden graag met je over bepaalde cases. Iedereen is gedurende de werkweek druk in de weer maar ook al zien jullie elkaar niet dagelijks omdat jullie hybride werken en onderweg zijn om vestigingen te bezoeken, je collega’s en jij zijn altijd in contact en we maken tijd voor elkaar. Nog niet zo lang geleden zijn wij met ons hele HR-team Nederland, België en Frankrijk in Breda op pad geweest. En wát hadden we een lol samen. Maak jij de volgende keer ook deel uit van ons uitje?

Onder de motorkap
Als HR Business Partner bij LKQ Rotterdam ben je een doortastende professional die excelleert in uitdagende situaties. Je denkt niet alleen in oplossingen, maar je gaat nog een stap verder: je gedijt bij complexiteit en zet je creatieve denkvermogen in om zelfs de meest weerbarstige vraagstukken aan te pakken. Ongeacht de onzekerheden in het speelveld, ben jij degene die koersvast blijft en met vastberadenheid elk obstakel overwint.

Het feit dat zaken nog niet vaststaan, brengt jou niet van je stuk. Sterker nog, dat stimuleert jouw creativiteit en geeft je de drive om voor elk probleem een oplossing te vinden. Met jouw strategisch inzicht ten aanzien van het verzuim-/vitaliteitsbeleid laat jij zien dat je het schakelen goed onder de knie hebt. Of het nu linksom of rechtsom is, jij vindt altijd je weg en weet de mensen om je heen mee te nemen met jouw positieve energie. Wat je verder meebrengt:
 
•    Een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van HRM
•    Ruime ervaring in een vergelijkbare rol 
•    Uitstekende communicatieve vaardigheden; je schakelt niet alleen gemakkelijk met alle lagen binnen de organisatie, maar je spreekt de taal van verandering en weet anderen hierin mee te nemen
•    Een gezonde durf die verder gaat dan het proberen van nieuwe dingen; je omarmt verandering als een kans om te excelleren
•    Je kan goed tegen een grote, veranderende organisatie

Voor jou
Als HR Business Partner bij LKQ Rotterdam bevind je je in een bruisende omgeving vol externe ontwikkelingen en groei, waarbij je te maken krijgt met een breed scala aan HR-uitdagingen binnen verschillende vestigingen. Dit biedt jou een wereld aan mogelijkheden, vrijheid en ruimte om je ambitie, talent, ideeën en ondernemerschap ten volle te benutten. Je krijgt alle vrijheid om je eigen functie vorm te geven en je eigen agenda in te richten waarbij je de mogelijkheid hebt om gedeeltelijk thuis- en op kantoor te werken. 

En verder
•    Een aantrekkelijk salaris tussen de €4.000 en €6.000 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring
•    Een leaseauto, mobiele telefoon en laptop en daarnaast ook een thuiswerkvergoeding
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, diverse verzekeringen (collectieve zorgverzekering)
•    25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om voordelig extra verlofuren te kopen
•    Een persoonlijk keuzemenu, hiermee heb je de mogelijkheid om een deel van jouw arbeidsvoorwaarden af te stemmen op persoonlijke omstandigheden en wensen en de werkdagen flexibel in te delen

Omdat jij weet dat vitaliteit een belangrijk onderdeel is en verzuim tegen kan gaan, bieden wij jou ook de nodige ontspanning en mag je deelnemen aan de bedrijfsfitness. Zen!

Jouw beste baan
Dit is jouw beste baan! Verzuim niet op de ‘Solliciteerknop' te drukken. Je hebt nog een vraag? Neem dan contact op met Nicole Engelhardt, HR Manager via telefoonnummer 06-47603279.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in