+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meppel.
Laad meer vacatures

Medewerker klantenservice Meppel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan in een team dat van E-bikes houdt? Wij zoeken iemand die klanten blij maakt. Je helpt ze met vragen over E-bikes. Je werkt in een team waar iedereen belangrijk is. Ook krijg je korting op een mooie fiets! Het werk is elke dag anders. Later kun je soms ook van thuis werken. Je helpt klanten met hun vragen via de telefoon en e-mail. Je werkt in een groot bedrijf dat altijd beter wil worden. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een veelzijdige baan in een informeel team en met toekomstperspectief? Dan zit je hier goed! Bij een grote organisatie omtrent E-bikes in Meppel zoeken wij ter vervanging van ziekte voor in ieder geval 3 maanden, een klantenservice medewerker voor op de servicedesk. Je bent telefonisch en per mail het eerste aanspreekpunt voor mensen die een E-bike bezitten of er eentje zouden willen aanschaffen. Met jouw energieke en servicegerichte houding weet jij een goede klantbeleving te creëren. Deze functie is voor 32 of 40 uur per week en de startdatum is op korte termijn.

wat bieden wij jou
  • Meedenken in jou ontwikkeling
  • Personeelskorting op een mooie fiets!
  • Werken bij een organisatie volop in ontwikkeling
  • Afwisselende functie in een gezellig team
  • (uiteindelijk) Hybride werken
wie ben jij

Jij bent positief ingesteld, bent een harde werker en vindt het leuk om service te verlenen aan klanten. Je durft door te vragen, bent oplossingsgericht en kunt goed omgaan met computersystemen.

  • De Nederlandse taal is voor jou geen probleem
  • Je bent op korte termijn voor 3 maanden beschikbaar
  • Jij kiest voor telefonische klantenservice, hier heb je ook ervaring in
wat ga je doen

'Mijn accu gaat steeds zo snel leeg, hoe kan dit?' of 'Ik wil meer informatie over dat type E-bike, kun je me daarbij helpen?' Verschillende vragen die bij jou terecht komen als klantenservice medewerker servicedesk. Mede door jouw interesse in fietsen en oplossingsgerichtheid kom jij met een goed antwoord op iedere vraag. Is de vraag te technisch van aard? Dan kun je een servicemonteur inschakelen.

waar ga je werken

Onze opdrachtgever is in heel Nederland actief met het verlenen van service omtrent E-bikes. Het gaat om één van de bekendste E-bike merken in Nederland. Ze gaan voor een hoge kwaliteit en tegelijkertijd voor een passende prijs. Ze zijn constant bezig met het verbeteren van de dienstverlening, dus als je verbetering ziet horen ze dat maar al te graag! Op de werkvloer heerst een informele sfeer waarbij je samen voor een tevreden klant gaat. Het bedrijf in Meppel zit vlak naast de snelweg en is goed bereikbaar met de auto, fiets, brommer of het OV.

sollicitatie

Is deze klantenservice functie de volgende stap in jouw carrière? Solliciteer met een korte motivatie en een recent cv. Wij horen graag van je! Nog een vraag? Bel 06-13095893 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in