+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beilen.

Vakantiewerk klantcontact Beilen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vakantiewerk
  • 13,78 - € 15,33 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom deze zomer werken in een kantoor met airconditioning en maak een verschil in mensen hun leven. Als Zorgbemiddelaar help je cliënten de juiste zorg te krijgen, allemaal vanaf je computer. Je werkt met een headset en meerdere schermen. Het is belangrijk dat je betrokken en doelgericht bent. Je werkt flexibele tijden, want we zijn altijd open. Je leert veel over de zorg en maakt snel nieuwe contacten. Ook is er kans op een vaste baan. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil je deze zomer werken in een airconditioned kantoor en een verschil maken in het leven van mensen, in plaats van zware dozen sjouwen in de logistiek? Word Zorgbemiddelaar! Ervaar hoe het is om de juiste zorg te bieden, snel en efficiënt vanaf je computer. Lees snel verder! Als Zorgbemiddelaar help je cliënten aan de juiste zorg op afstand. Je werkt in Beilen en met je headset op en meerdere beeldschermen voor je, beantwoord je alarmmeldingen, hulpverzoeken en andere vragen. Je bent betrokken en doelgericht, wat betekent dat je altijd gefocust blijft op de cliënt. De werktijden zijn flexibel want de dienstverlening is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Wij bieden:

Uurloon tussen €13,78 en €15,33, afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring;
- Een toeslag als je onregelmatig werkt en reiskostenvergoeding;
- Kans op een vaste baan na de zomer;
- Een ideale kans om veel te leren over de zorgsector;
- Een mogelijkheid om te werken met diverse zorgorganisaties en cliënten, zodat je netwerk binnen de gezondheidszorg snel groeit.

Wij vragen:

Als Zorgbemiddelaar is het van belang dat je minimaal 4 weken continu beschikbaar bent deze zomer. Minimaal leeftijd is 16 jaar en je volgt minimaal een HAVO of MBO opleiding. Als je affiniteit hebt met de zorg of een zorg gerelateerde opleiding volgt, is dit een extra voordeel. Dit werk helpt je snel je netwerk en kennis binnen de zorg uit te breiden.

Waar ga je werken:

Je werkt bij een groot zorgcentrum gevestigd in Beilen, dat behoort tot de grootste zorgcentrales van Nederland. De betrouwbare, goed opgeleide professionals zijn altijd bereikbaar om op afstand te ondersteunen waar mogelijk. Zij zorgen voor telefonische en online bereikbaarheid, persoonsalarmering, medicatie controle en zorg- en leef technologie. Ze zijn verbonden met meer dan tienduizend cliënten van meer dan honderd zorgorganisaties door heel Nederland. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons toegewijde team? Solliciteer vandaag nog en start je reis in de zorg!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in