+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
Laad meer vacatures

Klantcontact Medewerker Eneco Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,42 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Op zoek naar een uitdagende en leuke (bij)baan waarin je jouw passie voor klantcontact kunt inzetten? Wil jij bijdragen aan een duurzame toekomst en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het leven van mensen? Dan ben je bij Eneco aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste energie adviseur die graag het verschil willen maken.

Functieomschrijving
Als klantcontact medewerker bij Eneco ga je aan de slag op de commerciële afdeling van het bedrijf. Als persoonlijk energie-adviseur neem je telefonisch contact op met bestaande klanten van Eneco. Dit kan zijn om verschillende redenen. Het kan zijn dat je belt voor een klanttevredenheidsonderzoek. Ook kan het zijn dat je advies geeft over het verlengen van het huidige energiecontract, of dat je belt met advies over de aanleg van zonnepanelen. Kortom, een veelzijdige en afwisselende klantcontact functie. 

Vereisten
Voor deze functie is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben in het klantcontact. Je beschikt over een prettige telefoonstem en gemotiveerd, enthousiast en klantvriendelijk. Daarnaast ben je beschikbaar voor minimaal 20 uur per week. Dan kun je al aan de slag vanaf 9 uur per week. Zowel studenten als niet-studenten kunnen maximaal 40 uur per week werken.

Arbeidsvoorwaarden
Als klantcontact medewerker ontvang je een basis-salaris van €13,80 bruto per uur, exclusief vakantiegeld en vakantiedagen. Hoe langer je in dienst bent, hoe meer je gaat verdienen. Je salaris kan hierbij oplopen tot €15,42 bruto per uur, excl. vakantiegeld en vakantiedagen.
Salarissen worden maandelijks uitbetaald. Woon je buiten Assen? Dan heb je recht op reiskostenvergoeding. Reiskosten worden volledig vergoed. 

Werktijden
Bij Eneco streven we ernaar om een inspirerende werkomgeving te bieden. Ons kantoor in Assen onderging een grondige renovatie in 2019, zodat jij en je collega's kunnen genieten van een prettige en moderne werkplek. Het bedrijf is geopend van 09:00u tot 21:00u van maandag t/m vrijdag, en op zaterdag van 10:00u tot 15:30u. Je kunt in overleg je eigen werktijden plannen binnen deze ruime openingstijden.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Fleur Groot Hulze via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in