+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Klantenservice medewerker Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 16,64 - € 17,95 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Dienst Uitvoering Onderwijs help je studenten en ouders met vragen over studiefinanciering. Er is veel aandacht voor jouw groei, zowel op werk als daarbuiten. Je kunt zelfs deels vanuit huis werken. Plus, je krijgt een reiskostenvergoeding voor het OV. Een mooie kans om voor de overheid te werken. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Studenten en ouders van helpen met verschillende soorten vragen over studiefinanciering. Dit is wat jij gaat doen als klantenservice medewerker! Bij Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) zijn we op zoek naar klantenservice medewerkers. Je kan op 17 mei starten.

De functie is in eerste instantie voor een half jaar. Hierna is er mogelijkheid tot verlenging en zelfs een contract bij DUO. Fijn toch?

Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de ruimte om je zowel binnen als buiten de afdeling verder te ontwikkelen. Ook kun je na je inwerkperiode (deels) thuiswerken. Klinkt goed? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • tussen de € 16,64 en € 17,95 per uur verdienen
  • tussen de 24 of 36 uur werken, jij beslist!
  • kans op een contract bij DUO
  • aandacht voor jouw ontwikkeling bij DUO
  • werken voor de overheid
  • reiskostenvergoeding OV 100%
wie ben jij

Jij vindt het leuk om mensen verder te helpen. Je bent een luisterend oor, stelt de juist vragen en geeft passende informatie. Komt iemand er niet uit? Geen probleem. Jij blijft geduldig en zoekt naar oplossingen. Je stelt de vraag achter de vraag en kunt goed analyseren.

Ervaring met klantcontact is geen verplichting. Heb jij al wel ervaring in een soortgelijke functie? Dan zien wij dit zeker als voordeel.

Verder:

  • beschik je over minimaal een aantoonbaar mbo 4 werk- en denkniveau
  • vind je het leuk om te werken met regels en wetgeving rondom studiefinanciering
  • ben je communicatief vaardig
wat ga je doen

Als klantenservice medewerker ben jij het eerste contact voor de klanten van DUO. Je hebt een informerende rol. Jij geeft informatie over alle vragen die te maken hebben met studiefinanciering. De doelgroep bestaat uit (oud)studenten, internationale studenten en bijvoorbeeld ouders. Het doel is om de klant in één keer goed te helpen.

Je start op 17 mei samen met een groep collega's aan een uitdagende training van 8 weken. Hierin stoomt DUO jou helemaal klaar om zelfstandig te werken. Om je zo goed mogelijk te begeleiden is de training volledig op kantoor.

We verwachten dat je in ieder geval de eerste 4 weken 30 uur per week beschikbaar bent. Daarna kun je vanaf 24 uur per week aan de slag.

waar ga je werken

Je komt te werken binnen het Klantcontactcentrum van DUO. Hier bellen o.a. studenten naartoe voor hun vragen. Het is gelegen aan de Leonard Springerlaan 31 in Groningen.

Er is er een pingpongtafel, tafelvoetbal en er zijn ruimtes om even tot jezelf te komen. De afdeling heeft een prettige en behulpzame werksfeer. Ook worden er regelmatig borrels of lunches georganiseerd.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Reageer dan snel! Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in