+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Klantenservicemedewerker Belastingdienst Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Olympia

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Olympia

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,64 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij de Belastingdienst in Groningen krijg je de kans om mensen te helpen met vragen over toeslagen. Je werkdagen zijn van maandag tot donderdag, met soms wat langer op vrijdag. Na zes maanden kun je ook vanuit huis werken, met een extra vergoeding. Je komt in een team waar samenwerken belangrijk is, en er zijn leuke teamactiviteiten. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarmee jij je een waardevolle bijdrage aan de maatschappij levert? En wil jij je graag verder ontwikkelen en lijkt het jou leuk om voor de BelastingTelefoon te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Belastingdienst is op zoek naar service medewerkers, dit is een uitdagende functie waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor burgers die vragen hebben over huur- en zorgtoeslag. Het is van belang dat jij de klantvraag helder krijgt, deze is elke keer anders omdat je veel afwisselende gesprekken voert. Bovendien pas jij je per situatie aan, elke klant is namelijk verschillend en daarbij kunnen ook emoties optreden. Hierin neem jij een professionele houding aan en leid jij het gesprek naar het gestelde doel.

Voordat jij zelfstandig aan de slag gaat volg je een betaalde training van 10 weken. Tijdens deze periode wordt je volledig klaargestoomd om de lijn in te gaan. Hierbij is er afwisseling tussen theorie en praktijk. Je leert de organisatie kennen, gaat in op de systemen zodat je goed weet waar je welke informatie kunt vinden, krijgt training in communicatievaardigheden en gaat natuurlijk ook zelf aan de slag tijdens de praktijkdagen. Je hebt veel persoonlijke aandacht en coaching.

Deze training zal volledig op locatie plaatsvinden voor 36 uur per week, dit is op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:30. Na de training ga jij voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week aan de slag. Jouw werkdagen zijn van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 20.00 uur en op vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Hierbij is het van belang dat je 1 keer per week tot 20:00, 1 keer tot 18:00 en vrijdag tot 17:00 beschikbaar kunt zijn.

Lijkt het jou leuk om bij de Belastingdienst aan de slag te gaan? Dan nodigen wij jou graag uit voor de Meet & Greet op locatie! Hier krijg je een goed beeld van het werk en heb je de gelegenheid om jezelf voor te stellen. 


Waar ga je werken?

Jij begint hier op ons kantoor in Groningen en na zes maanden heb je de mogelijkheid om ook vanuit huis te werken, hiervoor ontvange je een thuiswerkvergoeding van €2,35. Op de afdeling toeslagen maak je deel uit van een gezellig en divers team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. We organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals teambuilding-uitjes. Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit plaatsen als Haren, Hoogezand, Veendam en Assen. Parkeergelegenheid is helaas niet beschikbaar maar de locatie is goed bereikbaar met het OV. De OV kosten worden dan ook volledig vergoed en ook als je met de fiets komt, krijg je een leuke vergoeding!

Bij de Belastingdienst zorgen duizenden werknemers elke dag voor een financieel gezond Nederland. Als hoeder van de belastingen en handhaver van fiscale wetgeving is deze overheidsinstantie van onschatbare waarde. Als werkplek biedt de Belastingdienst een solide, gevarieerde en professionele omgeving. Je bent erg waardevol en draagt je steentje bij aan de maatschappij.

Wil je meer weten over werken bij de Belastingdienst? Neem dan een kijkje op deze link:


Wie ben je?
  • Je beschikt over minimaal MBO 3 werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en computervaardigheden;
  • Je staat er voor open om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Je bent tussen de 24 en 36 uur per week beschikbaar;
Wat mag je verwachten?
  • Bruto uurloon €16,64 per uur;
  • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
  • Reiskostenvergoeding, het OV wordt volledig vergoed en ook als je op de fiets komt wordt dit beloond met een vergoeding;
  • Bij goed functioneren de mogelijkheid om na een jaar vast in dienst te komen bij de Belastingdienst;
  • Opleidings-en doorgroeimogelijkheden, zowel binnen als buiten je functie.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan direct via onze solliciteer button! Voor vragen kun je contact opnemen met Nienke via 06 5337 0336 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in