+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Klantenservice medewerker Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 16,46 p/u

Vacature in het kort

Heb je ooit de ANWB wegenwacht reclame gezien? Ze staan altijd klaar om mensen te helpen. Als klantenservice medewerker bij de ANWB kun jij dit ook doen. Je krijgt een goed salaris, extra geld bovenop je salaris, en je begint direct bij de ANWB. Je leert ook veel tijdens een betaalde opleiding. Je kunt zowel op kantoor als thuis werken. Als je met het openbaar vervoer reist, krijg je alles vergoed. Dit werk is perfect te combineren met andere dingen in je leven. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wel eens een reclame van de ANWB wegenwacht gezien? Dan heb je vast ook slogans als 'Hoe kunnen we jou helpen?' en 'We staan altijd voor je klaar!' voorbij zien komen. Dit is namelijk waar de ANWB voor staat; mensen helpen. Als klantenservice medewerker bij de wegenwacht kunnen mensen je hulp goed gebruiken. Daarnaast krijg je een lekker startsalaris, top toeslagen én ga je direct op contract bij de ANWB. Klinkt goed, toch?

wat bieden wij jou
  • Lekker start salaris vanaf € 16,46
  • Top toeslagen van 25% bovenop het start salaris
  • Direct op contract bij de ANWB
  • Betaalde opleiding waar je altijd wat aan hebt
  • Zowel op kantoor als thuis werken mogelijk
  • Volledige vergoeding als je reist met het ov
wie ben jij

Als klantenservice medewerker voor de Wegenwacht heb jij natuurlijk geen belangst. Daarnaast is het goed als je:

  • 16-32 uur beschikbaar bent;
  • nauwkeurig dossiers bij kunt werken;
  • op maandagen en zaterdagen beschikbaar bent.
wat ga je doen

Als klantenservicemedewerker bij de ANWB ben je natuurlijk vooral bezig met het verlenen van hulp. De ANWB is echter meer dan alleen een callcenter; je bent echt een hulpverlener. Je staat klaar voor mensen die ergens in Nederland met pech staan, betrokken zijn bij een aanrijding op de snelweg, of wiens band zojuist is geklapt - alles wat kan gebeuren bij de wegenwacht.

Jouw rol is om samen met de Nederlandse klant naar een oplossing te zoeken. Soms is het probleem eenvoudig op te lossen. Maar als het groter is, kom jij in actie om bijvoorbeeld een vakantie voor een gezin te redden. Moet er een reparatie in een garage worden uitgevoerd? Of is de wegenwacht ter plekke nodig? Niets is voor jou te veel moeite.

Het zal je niet verbazen dat er tijdens de zomerperiode bij de wegenwacht veel meer oproepen binnenkomen. Daarom loopt deze opdracht tot september. Dankzij het flexibele rooster is deze baan perfect te combineren met je gezin, studie of sport. En als je het leuk vindt bij de ANWB, bestaat de mogelijkheid dat je na september kunt blijven of bijvoorbeeld het volgende seizoen kan terugkeren.

waar ga je werken

De ANWB is een grote organisatie met diverse specialisaties en teams. Denk aan de beroemde wegenwacht in Nederland, zakelijke dienstverlening en bijstand aan personen. Zelfs de mogelijkheid om te werken in steden als Lyon, Barcelona of München. Je standplaats word de locatie in Assen. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor ontspanning. Soms gaan de teams naar het strand, worden er massagestoelen geregeld, of is er een sapbar beschikbaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen graag op kantoor werken, mede vanwege de uitstekende sfeer. Het werk blijft boeiend en uitdagend. Zo zegt toekomstige collega Rianne: "Als klantenservicemedewerker doe ik meer dan alleen dingen regelen; ik ben echt van betekenis." Fred voegt eraan toe met een glimlach: "Ik kom elke dag thuis met nieuwe verhalen."

sollicitatie

Enthousiast geworden over deze vacature als klantenservice medewerker bij de ANWB? Wees er dan snel bij en solliciteer.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in