+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Technisch Medewerker Klantenservice (Groningen) Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KPN

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze rol help je klanten met technische vragen en problemen, zoals storingen of installaties. Je leert alles wat je nodig hebt om een expert te worden. Samen met een team werk je aan hetzelfde doel en is er een fijne sfeer. Je gebruikt je analytische vaardigheden en blijft leren over nieuwe technologieën. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Met jouw uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden help jij de klant met het oplossen van diverse technische vraagstukken. Denk aan het oplossen van een storing of het installeren van een modem. Met jouw skills bied je de klant uitstekende service en vergroot je de klanttevredenheid. Mochten er nog vervolgstappen nodig zijn, dan neem je de klant hierin stap voor stap mee. De inhoudelijke en technische kennis leer je van ons. Zodat jij als klantexpert succesvol bent in het:

  • Luisteren, samenvatten en doorvragen. Zo kom jij erachter hoe je de klant het beste kunt helpen
  • Oplossingen aandragen, tips en advies geven en verwachtingen overtreffen. Kom je er zelf niet uit en moet je een collega of monteur inschakelen? Ook dan houd je de regie en zorg je ervoor dat de klant goed geholpen wordt

Samen met een gezellig en divers team van ongeveer twintig collega’s beman jij ons Klantcontactcentrum. Er heerst een prettige informele sfeer en allemaal hebben we hetzelfde doel: Samen mooie resultaten  behalen.

Met behulp van jouw analytisch vermogen, klantgerichte houding en gespreksvaardigheden neem je de klant stap voor stap mee naar de oplossing. Bij lastige gesprekken verplaats je je in de klant en houd je je hoofd koel. De techniek van onze steeds vernieuwende KPN producten wekt je interesse. Je blijft je hierin verdiepen om zo klanten optimaal te kunnen helpen. Je bent accuraat en legt ieder gesprek met de klant vast in ons systeem. Ook herken je veelvoorkomende signalen en kom je naar aanleiding hiervan met verbetervoorstellen. Zo maken we dat het zowel voor jou al voor de klant elke dag nóg beter wordt. 

  • Daarnaast beschik je over MBO4 werk en denk niveau
  • Ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar en bereid om flexibel te werken tijdens de openingstijden (dagelijkst van 8.00 – 22.00 uur). 
  • Ook ben je twee avonden per week en één vrijdag en zaterdag per maand beschikbaar. Of 2 zaterdagen per maand.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in