+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Recruiter (Medior/Senior) - Timetohire Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Time To Hire

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Over de functie

Dat het recruitmentvak het allermooiste is wat er is, dat weet jij. Bij onze opdrachtgever krijg jij alle ruimte om dit vak van A tot Z uit te voeren. Je werft voor de Nederlandse grootbanken als ABN Amro, Rabobank en ING en bent hierin verantwoordelijk voor het matchen van professionals aan aanvragen. Om de perfecte match te kunnen maken, is het belangrijk dat je de cultuur van de verschillende financiële organisaties goed kent. Ken je deze organisaties al? Mooi meegenomen! Ken je ze nog niet? Geen probleem, want hier is bij onze opdrachtgever alle ruimte voor!

Als Medior Recruiter word je direct van A tot Z zelfstandig verantwoordelijk voor het bemiddelen van finance professionals wanneer de opdrachtgever een aanvraag uitzet. Je doorzoekt cv's in de eigen database, searcht via LinkedIn Recruiter en maakt daarnaast gebruik van diverse cv-search tools. Heb je een geschikte kandidaat gevonden? Dan plan je z.s.m. een intakegesprek in. Wanneer je kandidaat op gesprek mag komen bij de opdrachtgever, dan zorg jij ook voor een perfecte voorbereiding. Volgt er een salarisonderhandeling omdat de kandidaat een voorstel krijgt, dan doe jij ook deze zelf. Maak je de plaatsing, dan wordt dit uiteraard ook even gevierd op kantoor. Je rol houdt hier echter niet op, want ook bij het evalueren van het functioneren van de professional, in samenspraak met de opdrachtgever, ben jij betrokken. Bij het aflopen van een project regel jij zelf de doorplaatsing. Om op de hoogte te blijven van wat er bij de opdrachtgevers speelt, woon je ook regelmatig calls bij. Vanaf Senior krijg jij ook de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen richting het leiden van een team en kun je hierin bredere verantwoordelijkheden oppakken afhankelijk van jouw eigen ambitie.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is gevestigd in Nieuwegein en richt zich op de detachering van finance professionals. Ze zijn de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in het detacheren van financials, waarbij de nadruk altijd al heeft gelegen op de duurzame oplossing en de lange termijn match. Inmiddels zijn ze 15 enthousiaste collega's sterk en hebben ze mooi bezette teams op finance, recruitment, sales, marketing en field management. Doordat de kern van het team nu uitstekend staat, zijn ze klaar voor snelle groei omdat de opdrachtgevers ook aanvragen blijven uitzetten.

Inmiddels zijn er twee recruitment teams waar jij je bij kunt voegen, die zich ieder afwisselend op een deel van de aanvragen storten. Je richt je hier op de gehele financiële markt, waardoor je je niet alleen op compliance of banking profielen richt.



Gevraagd

Wie zoeken wij?

  • Jij weet dat het recruitmentvak het mooiste is, dat er is;
  • Je wordt enthousiast van het werken in een jong, ambiteus en gedreven team;
  • Je hebt een ondernemende mentaliteit en gaat geen uitdaging uit de weg!


Aanbod

Wat krijg je?

  • Je ontvangt een goed salaris vanaf €3.000,-;
  • Je krijgt een telefoon van de zaak;
  • Je krijgt 24 vakantiedagen om ook je rust te pakken;
  • Je komt terecht in een jong, ambitieus en gedreven team;
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
  • Je eindigt elke week met een Vrijmibo in het eigen café!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in