+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

E-commerce Consultant Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.167 - € 6.458 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Digitaliseren is geen gemakkelijke klus. Zeker niet in retail, groothandel of industrie. Je moet al je zaken op orde hebben en dit zo neerzetten dat de klant de best mogelijke ervaring heeft. Dit noemen ze E-commerce. Daar weet jij vast al alles van.

E-Commerce, zei je?

In E-Commerce zijn er allerlei consultancypartijen die je maar al te graag afhankelijk van hen maken. Je neemt complete pakketten af waar zij het systeem onderhouden en je zo altijd bij ze terug blijft komen. Kan succesvol zijn, maar het is niet erg duurzaam.

Hier combineren ze die twee graag. Met hun projecten in alles wat rond E-Commerce belangrijk is en een unieke aanpak zorgen ze dat ze misbaar worden. Wat ze daarmee bedoelen? Een gezamenlijk traject ingaan of het interne team van de klant coachen, zodat de klant vol vertrouwen verder kan. Dan kunnen zij weer een stapje terugdoen en zo nodig weer opgepiept worden voor advies of een korte zet in de goede richting. Dan ben je weer voor jaren klaar.

Slim! En wat kan ik hier doen?

Jij wordt de consultant die de projecten gaat uitvoeren, waarin je de juiste resultaten behaalt. Je bent eigenaar van een project werk je samen met de klant en je collega’s om nieuwe, werkende webshops, functionaliteiten en services op te leveren. Je voegt zoveel mogelijk waarde toe en bent verantwoordelijk over de tijdslijnen, scope en het beschikbare team. Dat maakt je dus ook Product Owner/Project Manager.

Dat klinkt als een boel verantwoordelijkheid

Dat kun jij prima aan. Met een bak aan ervaring in E-Commerce en/of een heleboel enthousiasme en frisse blik op consultancy is dit jouw plek. Een uitdaging is voor jou een voorgesneden brood waar je één voor een de boterhammen van belegt. Eigenaarschap over een project is een voorwaarde: je wil niet als assistent alleen brandjes blussen. Nee, jij wil én kunt dit zelf, zonder compleet over je collega’s en stakeholders heen te kijken natuurlijk. En belangrijk om te weten, voor deze job dien je vloeiend Nederlands te spreken en schrijven.

En zit er voor dit eigenaarschap wat in de goudpot?

Over salaris hoef jij je hier geen zorgen te maken. Het maandsalaris kan zomaar eens oplopen tot €5500 bruto en dan hebben we nog niet alles. Pensioenvergoeding komt hier nog bij en je krijgt elk halfjaar een vrije dag om iets te doen wat echt belangrijk is, naast je 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. Reiskostenvergoeding? Check. En een individueel budget ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling ligt ook klaar. Sta jij klaar voor deze stap? Laat het ons weten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in