+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Controller (junior) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Controller neem je een belangrijke positie in, in het finance team, dat bestaat uit operationeel financieel medewerkers en het data analyse team. Je richt je metname op je rol als financial Controller, maar ook hebt ook een deel Business Controller. Het gevraagd en ongevraagd analyseren van de diverse financiële gegevens, zodat je onderbouwd bedrijfs- en financieel-economisch advies aan de directie kunt geven, is een dagelijkse werkzaamheid. Evenals het opstellen van Winst Verlies rekening, budgettering en financiële periodeafsluitingen. Een deel risicobeheersing is ook onderdeel van jouw verantwoordelijkheden als Controller. Tevens neem je de rol van ‘pricing-specialist’ aan. Waarbij je als Controller, Sales adviseert inzake prijsstellingen bij tenders. Kortom een veelzijdige rol als Controller. Zowel Financial als Business Controller taken vormen jouw functie! Je bent de sparringpartner voor het MT en de directie en je rapporteert direct aan de Finance Manager.
 

Gevraagd

Als Controller ben je positief, kritisch, cijfermatig & analytisch sterk. Daarnaast heb je een natuurlijke nieuwsgierigheid naar het verhaal achter de cijfers en weet je als geen ander jouw uitkomsten te verwoorden naar de verschillende stakeholders. Je hebt een ‘can-do’ mentaliteit, steekt graag je handen uit de mouwen, bent gedreven en laat je niet snel afleiden door de bewegende en soms ook adhoc werkomgeving. Excel kent weinig geheimen voor je. Als je iets niet weet, zoek je het zelf uit totdat je het antwoord hebt gevonden. Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond, richting bedrijfseconomie of accounting en minimaal twee jaar ervaring als (assistent) Controller. Bovenal wil je je ontwikkelen tot een allround Controller en word je graag uitgedaagd in deze veranderende, ondernemende, groeiende en daardoor ook complexe werkomgeving!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een vaste baan als Controller, waarbij je meehelpt om richting aan de strategie te geven. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Zuid-Holland. Het kantoor is goed bereikbaar per openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid. Jouw werk als Controller heeft grote impact. Je hebt veel bewegingsvrijheid om invulling aan je rol te geven. Er wordt een passend salaris geboden van circa E 3.000,- tot E 4.200,-- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Tevens biedt de organisatie goede secundaire  arbeidsvoorwaarden. Doordat zij hard groeit, kan zij goede groeimogelijkheden bieden. Career Factory treedt in dit proces op als intermediair, waardoor je bij gebleken geschiktheid een vast contract wordt aangeboden door onze opdrachtgever.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Controller werk je samen met jouw collega’s op de financiële afdeling en ben je adviseur voor de directie. Er wordt hard gewerkt om samen met het team (van graduates tot professionals) de beoogde commerciële doelstellingen te bereiken. De bedrijfscultuur laat zich omschrijven als: ‘doen’, commercieel, bewegend, ondernemend, hands-on en ‘getting-things-done’. De organisatie kijkt graag vooruit en wil groei- en verbeterstappen maken! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in