+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Customer service medewerker Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Hou je van mensen helpen en administratief werk? Dan is de rol van customer service medewerker perfect voor jou. Je werkt in een mkb-bedrijf waar je klanten helpt, orders verwerkt en facturen maakt. Dit werk is afwisselend en biedt veel uitdaging. Je kunt ook doorgroeien! Dit is een kans op een vaste baan. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Er is toch niets leuker dan mensen kunnen helpen en ook administratieve werkzaamheden verrichten? Vind jij dit ook? Dan heb ik een hele leuke baan voor jou. Kom werken als customer service medewerker. In deze rol werk jij bij een mkb-bedrijf, waar jij de klanten te woord staat. Maar je ook bezig bent met orders verwerken en factureren. Klinkt top toch. En je verdient tussen € 14 en € 16 per uur. Lees snel verder! Ik vertel je hier graag meer over.

#altijdeenbaan #werkplezier #vastebaan

Wat bieden wij jou
  • Een lekker salaris tussen € 14 en € 16 per uur
  • Kans op een vast contract!
  • Veel uitdaging en afwisseling in je werk
  • Werk tussen 32 en 40 uur per week
  • Werk bij een mkb-bedrijf in de logistiek
  • Doorgroeimogelijkheden, leuk!
Wie ben jij

Je bent een enthousiasteling en jij wil graag met mensen in contact zijn. Ook administratieve werkzaamheden zijn helemaal jouw ding! Mensen te woord staan via de telefoon of de mail, niets is jou te gek.
Verder:

  • Spreek je vloeiend Nederlands en Engels;
  • Heb je minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Ben je op zoek naar een vaste baan
Wat ga je doen

Als customer service medewerker werk jij bij een logistiek mkb-bedrijf. En jij bent hét eerste aanspreekpunt voor de klanten van het bedrijf. Heeft een klant een vraag over een order? Jij bent degene die het antwoord voor ze heeft. Is er een wijziging in een order? Dat is geen enkel probleem. Binnen een paar minuten hang jij met het magazijn aan de lijn om de wijziging door te geven. Heerlijk, die snelheid! Komt er een nieuwe order binnen? Die zet jij direct in het systeem. Zo kunnen jouw collega’s ook direct aan de slag. Verder ben je ook bezig met de facturatie. Hier kan je ook vragen over krijgen. Maar jij laat je hersens kraken en je komt weer met een antwoord voor de klant. En is de order klaar? Dan maak jij de facturatie ook klaar. Een leuke en afwisselende baan dus. Maar dit is niet het enige! Nee, je gaat ook aan de slag om te kijken of je nog meer kunt betekenen voor de klant. Je gaat dus ook gesprekken aan, om meer zaken te doen met de bedrijven. Wat is de functie van customer service medewerker toch een leuke baan hé!

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Denk jij na het lezen van deze vacature: Dit is de baan die ik wil! Dat vinden wij fantastisch! Solliciteer dan direct op deze vacature als customer service medewerker. Wij zullen je binnen een werkdag bellen om de functie met je door te nemen. Heb je toch nog vragen? Dan kan je ons bellen of mailen! Ik hoop in ieder geval dat ik je snel spreek.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in