+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalwijk.
Laad meer vacatures

Customer service medewerker Waalwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.250 p/m

Vacature in het kort

Hou je van mensen helpen en ben je goed in administratie? Dan is deze baan perfect voor jou. Je werkt als customer service medewerker bij een mkb-bedrijf. Je staat klaar voor klanten en doet ook administratief werk. Er zijn veel kansen om te groeien en je krijgt de mogelijkheid om meer te leren. Dit is een kans op een vast contract. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij blij van het helpen van mensen? Ben jij niet vies van administratieve werkzaamheden? Dan heb ik een hele leuke baan voor jou. Ga aan de slag als customer service medewerker. Met deze job werk jij bij een mkb-bedrijf, waar jij voor de klanten klaar staat.Maar ook waar je administratieve taken verricht. Klinkt goed, toch? Bovendien verdient het ook lekker, namelijk tussen de € 2600 en € 3250 per maand. Dus ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je hulp bij het vinden van die perfecte baan? Lees snel verder, want ik help je graag aan jouw nieuwe baan!

Wat bieden wij jou
  • Een goed maandsalaris tussen de € 2600 en € 3250
  • Kans op een vast contract!
  • Volop opleidingsmogelijkheden
  • Werkweek van 32 tot 40 uur!
  • Leuke kantoorbaan bij een MKB bedrijf
  • Volop doorgroeimogelijkheden!
Wie ben jij

Jij bent iemand die niet terugdeinst voor klantencontact, maar de administratieve werkzaamheden passen ook heel goed bij je. Door jouw ervaringen als customer service medewerker weet jij goed wat er van je verwacht wordt. Verder:

  • Spreek je vloeiend Nederlands en Engels
  • Heb je minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Ben je op zoek naar vastigheid in je werk
Wat ga je doen

Als customer service medewerker werk jij bij een mkb - bedrijf in de logistiek. Hier ben jij de directe lijn naar de klanten van het bedrijf. Heeft een klant vragen over een order? Jij geeft het juiste antwoord. Wil de klant wat wijzigen in een order? Jij fixt het voor ze. Komen er nieuwe orders binnen? Hatseflats, binnen no time heb jij deze in het systeem verwerkt. Handig voor de klant, handig voor je collega’s want zo kunnen zij ook direct aan het werk. Verder pak jij ook andere administratieve werkzaamheden op zoals de facturatie. Jij weet het proces in goede banen te leiden. Klant blij, jij blij. Een leuke afwisselende baan waarbij jij kansen ziet om de samenwerking met de klanten te verbeteren. De functie van customer service medewerker is jou op het lijf geschreven! Samen met jou gaan we op zoek naar de best passende baan voor jou. Want hoe belangrijk is het, dat jij op je plek zit.

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Dus wil jij hulp met het vinden van jouw nieuwe baan? En wil jij aan de slag als customer service medewerker? Solliciteer dan direct op deze vacature. Wanneer ik je sollicitatie heb ontvangen, zal ik binnen één werkdag contact met je opnemen. Dan zullen we alles met elkaar doornemen. Heb je toch nog vragen? Twijfel niet om ze te stellen, ik help je graag verder!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in