+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalwijk.
Laad meer vacatures

Customer Service medewerker Waalwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.468 - € 3.512 p/m

Vacature in het kort

Hou jij van afwisseling in je werk en vind je het leuk om met mensen te werken? Dan is deze baan iets voor jou! Je gaat aan de slag als Customer Service medewerker bij een groot internationaal bedrijf. Je helpt klanten, lost problemen op en werkt samen met een team van leuke collega's. Deze baan is voor een paar maanden, fulltime. Je kunt er ook met de auto komen. Het is een job waar je echt het verschil kunt maken. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij het helemaal te gek om een belangrijke spil te zijn tussen klanten enerzijds en anderzijds met jouw interne collega's? Beheers jij graag processen? Ben jij analytisch goed? En los jij graag problemen op? Dan is deze tijdelijke job bij onze opdrachtgever een gave opportunity voor jou.

Deze vacature is fulltime, maar eventueel kunnen 32 uur per week ook. En dat voor een fijn salaris, dat zal passen op jouw kennis en ervaring en ligt tussen de €2.468,02 en €3.512,02 bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

Wat bieden wij jou
  • €2.468,02 - €3.512,02 bruto per maand
  • Tijdelijke functie voor 3-4 maanden
  • Fulltime uren per week
  • Makkelijk te bereiken met de auto
  • Dynamische job
  • Internationaal logistiek topbedrijf
Wie ben jij

Als Customer Service medewerker binnen deze organisatie werk je in een open en interactieve omgeving. Met jouw B2B-klanten sta je veel in contact. Zowel in het Engels, als in het Nederlands. Daarnaast ben jij regelmatig te vinden op de logistieke werkvloer om verschillende processen te begeleiden. Dus jij vindt het helemaal te gek om met verschillende mensen in contact te staan. Fysiek, telefonisch en ook per mail.

  • Een MBO-4 afgeronde opleiding
  • Je bent nauwkeurig, proactief en je hebt affiniteit met de logistiek
  • Je bent instaat om op professioneel niveau in het Nederlands en Engels te communiceren
Wat ga je doen

Je werkdag behelst het managen van verschillende bestellingen die komen van klanten. Je beantwoord vragen en voorziet hen van informatie. Daarnaast bewaak je betalingen en verzendingen. Ook pak jij klachten op en fixed deze uiteraard. Problemen oplossen? Dat geeft jou, als Customer Service medewerker, een enorme boost. Je gaat op onderzoek uit, analyseert wat er fout gaat en lost ze vervolgens op. Samen met jouw collega's op de logistieke werkvloer. Tof, toch?

Waar ga je werken

Je komt te werken bij één van de grootste logistieke spelers ter wereld. Wat super gaaf is. Daarnaast werk jij ook nog eens samen met een hele leuke groep klanten.

Dit doe jij samen met 5 andere collega's die op de Customer Service werken. Dit zijn leuke, begaande mensen die hard voor de zaak hebben. En zij zoeken jou als nieuwe, leuke en toffe collega.

Sollicitatie

Heeft deze vacature jou nieuwsgierig gemaakt? Reageer dan direct en dan nemen we z.s.m met jou contact op om de mogelijkheden te bespreken

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in