+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Klantenservice medewerker Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons werk je als het gezicht van ons bedrijf voor particuliere klanten. We lossen technische problemen op en zorgen dat klanten blij zijn. Je helpt klanten met vragen over bijvoorbeeld cv-ketels of airco s. Ook geef je advies en zorg je dat alles goed in het systeem staat. Je leert bij ons veel over techniek, dus ervaring is niet nodig. Als we een klant goed hebben geholpen, vieren we dat samen. We sluiten de week af met een leuke borrel. Klaar voor deze leuke baan? Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Aan de slag als hét visitekaartje voor onze particuliere klanten. Onze klanten blij maken met technische oplossingen in en om het huis, dat is wat wij doen. Daarbij is klantenservice net zo belangrijk als de techniek. En daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij Hoppenbrouwers Den Bosch.


Lever topkwaliteit

Een 9+ klantbeleving, dat is jouw belangrijkste doel. Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten voorzie jij hen van de juiste hulp. Of het nu een vraag is over de meest geschikte cv-ketel, een storing aan de airco of een klacht. Je beantwoordt hun vragen en voorziet hen van aanvullende informatie en advies. Weet jij nog niet alles van de techniek? Geen probleem, dat ga je bij ons leren! En merk jij dat wij interne processen kunnen verbeteren om de klanttevredenheid te verhogen, dan signaleer jij dat direct. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Te woord staan van klanten via telefoon, mail, whatsapp of chat.
• Adviseren van klanten over (aankoop van) producten en diensten.
• Vinden van de juiste oplossing voor de vraag van de klant.
• Zorgdragen voor een up-to-date klantadministratie.

Weer een klant naar tevredenheid geholpen? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een gezellige vrijdagmiddag borrel. En dan gaan we weer door naar de volgende klant. Op naar een nieuwe uitdaging!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als oplossingsgericht, super klantvriendelijk én servicegericht. Juist als er iets niet naar wens is voor de klant, blijf jij vriendelijk en stel jij de juiste vragen om het daadwerkelijke probleem te achterhalen. Je weet daardoor direct wat de beste oplossing is voor de klant; zo kan jij meedenken en de klant snel verder helpen. Je bent ook commercieel ingesteld, dus schroomt niet om een klant te overtuigen van onze producten en diensten. Daarnaast beschik je als betrokken klantenservice medewerker over:

• Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
• Ervaring in een functie met klantcontact, bij voorkeur als callcenter medewerker, customer support, klantenservicemedewerker, verkoper of servicemedewerker.
• Sterke communicatieve vaardigheden.
• Je bent beschikbaar voor 24-40 uur per week.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in