+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Startende leerkracht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Algemene informatie

Ben je (bijna) klaar met de (academische) pabo? Let op! Dit is jouw kans! Herken je dat? Je bent (bijna) klaar met de pabo en je moet meteen een school kiezen waar jij aan de slag gaat? Maar hoe weet je nou welke school bij jou past? Er zijn zoveel verschillende scholen en soorten onderwijs, maar wat past nou het beste bij jou? Roler helpt jou daarbij. Bij Roler krijg jij de ruimte en tijd om je te oriënteren binnen het onderwijs. Dat met de zekerheid van een vast contract! Zo hoef jij je nog niet te binden aan één stichting, school of bestuur en kun je een brede ervaring opdoen. Of je nou fulltime of parttime aan de slag wilt, bij ons ben je welkom!


Functie informatie

Op basis van langdurig inval ga je aan de slag bij een of meerdere scholen bij jou in de buurt, zodat jij kan ontdekken wat echt bij jou past. Heb je liever een heel jaar je eigen klas? Dat behoort ook tot de mogelijkheden!

We kijken naar wat jij graag wilt en waar jij naar op zoek bent. Daarom hebben wij een kennismakingsgesprek met je. Zo komen wij erachter wat het beste bij jou past. Daarnaast ben je zeker van een vast contract! Zo krijg jij een bult aan ervaring en kun jij ervaren welke school écht goed bij je past en waar jij je helemaal thuis voelt. We luisteren naar jouw wensen en behoeftes binnen het onderwijs en zoeken op basis daarvan naar de juiste match. We bieden jou persoonlijke begeleiding, trainingsavonden, intervisiemomenten met andere leerkrachten, 100% reiskostenvergoeding én een persoonlijk opleidingsbudget! Daarnaast staat er een Roler onderwijsadviseur voor je klaar met meer dan 13 jaar ervaring in het onderwijs om jou verder te helpen.

Wij werken samen met scholen door heel Nederland, daarom is er altijd een school bij jou in de buurt. Vanuit jouw wensen en behoeftes zoeken wij een school die het best bij jou past. Hebben wij een passende school voor je gevonden? Dan is dit altijd eerst in overleg met jou. Jij bepaalt dus eerst of de school echt bij jou past voordat je daar aan de slag gaat. Bij langdurige invalopdrachten moet je denken aan een zwangerschapsverlof, langdurig ziekteverlof of een vrijgekomen plek in de formatie. Je wordt ’s ochtends niet uit je bed gebeld, maar je weet ruim van tevoren waar je aan toe bent. Zo kan jij werken aan jouw relatie met de leerlingen en de collega's.

Je leert een verscheidenheid aan werkplekken kennen. Dit zorgt ervoor dat jij een goed en realistisch beeld krijgt van wat er speelt in het onderwijs. Kortom: het Talentprogramma van Roler biedt jou de kans om ervaring op te doen en te ontdekken waar jouw onderwijshart sneller van gaat kloppen met de juiste begeleiding. Dat is niet alleen waardevol, maar ook uniek!

Zit je nu in het laatste jaar van je opleiding? Ook dan ga ik graag met je in gesprek om te kijken of het Talentprogramma in de toekomst bij jou past!


Wat wij vragen

✓ Je bent (bijna) in het bezit van een pabo-diploma ✓ Je bent flexibel en gaat graag een uitdaging aan


Wat wij bieden

✓ Een vast contract en salaris conform cao po ✓ Toegang tot (online) leeromgeving KlasMastr ✓ Een studiereis naar Finland ✓ Persoonlijk opleidingsbudget tot €2500,- per schooljaar ✓ 100% Reiskostenvergoeding of je nou reist met de fiets, auto of het ov


Sollicitatieproces

Ben jij benieuwd of het Talentprogramma bij jou past? Ik neem graag contact met je op en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in, waarin we het hebben over jouw wensen en behoeftes.

Je eerste gesprek is met de recruiter bij jou in de buurt. Dit kan onder het genot van een lekker bakje koffie in het café bij jou in de buurt, bij ons op kantoor of via een online Teams-meeting. Aan jou de keuze! Tijdens dit gesprek ga je het hebben over hoe jij bent als leerkracht en hoe jij voor de klas staat. Er wordt ook besproken of het Talentprogramma bij jou past.

Klikt het vanuit beide kanten? Dan ga je naar het tweede gesprek met de onderwijsadviseur. Tijdens dit gesprek maak je kennis met jouw onderwijsadviseur en bespreken jullie samen jouw wensen en behoeftes binnen het onderwijs. Daarnaast wordt er besproken wat de adviseur voor jou kan betekenen binnen het Talentprogramma.

Wanneer dit ook positief is, ga je naar het derde en laatste gesprek met de directrice. Een goede keuze maak je namelijk niet op basis van één gesprek. Daarom heb je drie gesprekken zodat jij echt naar je gevoel kan luisteren en jij rustig de tijd hebt om er goed over na te denken. Tijdens deze gesprekken wordt er naar jouw wensen en behoeftes geluisterd. Op basis van deze wensen en behoeftes vinden wij een school die goed bij jou past. Hierin staat overleg met jou altijd centraal!

Voor vragen sta ik voor je klaar! Je mag contact opnemen met Thijmen Schepers, via 06-26482191 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Een bericht sturen via WhatsApp is ook mogelijk!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in