+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Klantenservice medewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van klantenservice bij de grootste online winkel van Nederland en ondersteun dagelijks verkopers. Geniet van unieke voordelen zoals massagestoelen, gratis pendelbus, en een informele, gezellige werksfeer. Met mooie doorgroeimogelijkheden en de kans op een vast contract, biedt deze rol een uitdagende en verantwoordelijke functie. Ontwikkel jezelf in een team dat waarde hecht aan diversiteit, inclusie, en werkplezier. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je een zelfverzekerde professional met een passie voor zakelijk contact? Heb je de ambitie om zowel persoonlijk als professioneel te groeien? Dan biedt de positie van klantenservice medewerker bij bol. wellicht de perfecte kans voor jou. In deze functie draag je bij aan het succes van de grootste online winkel van Nederland door dagelijkse ondersteuning te bieden aan alle partners (verkopers) van bol. Als je beschikbaar bent vanaf 29 april, nodigen we je uit om verder te lezen.

Important: For this position, a minimum C1 level of Dutch is required, both written and spoken. If you do not meet this requirement, we kindly advise you not to apply.

wat bieden wij jou
  • Geniet dagelijks van massagestoelen en vers fruit
  • Gratis pendelbus vanaf Utrecht CS naar kantoor
  • Mooie doorgroeimogelijkheden
  • Mogelijkheid tot een vast contract bij bol.
  • Diversiteit en inclusie staan hoog in het vaandel
  • Uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid
wie ben jij

In de rol van klantenservice medewerker, bekend als partner specialist, bij bol., val je op door je klantgerichte benadering. Samenwerking met partners staat centraal, waarbij je effectieve oplossingen voor hun online winkels vindt. Met een nieuwsgierige benadering stel je gerichte vragen om snel het probleem van de partner te begrijpen. Je zet je doelgericht in voor oplossingen en biedt eerlijk advies indien nodig.

  • Na een inwerktraining van 3,5 weken op het hoofdkantoor van bol. in Utrecht mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
  • Een positieve houding en een sterke drang om te leren;
  • Goede communicatieve vaardigheden.
wat ga je doen

Als klantenservice medewerker bij bol. ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van de verkooppartners. Deze vragen komen binnen via verschillende kanalen zoals chat, telefoon en e-mail, en gaan over diverse onderwerpen, zoals facturatie, prijsconcurrentie, retourzendingen, e-commerce en communicatie. Samen met de partners ben je actief op zoek naar de beste oplossingen of stuur je waar nodig de partner de goede richting in.

Na een grondige trainingsperiode van 3,5 weken, waarin je volledige ondersteuning krijgt, ben je vol vertrouwen en klaar om aan de slag te gaan. De afdeling partner service biedt uitgebreide trainingsmogelijkheden, waardoor je de kans hebt om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen bol. Een leergierige instelling en het vermogen om snel informatie op te nemen zijn eigenschappen die zeer gewaardeerd worden en waar je gebruik van zult maken.

waar ga je werken

Als klantenservice medewerker werk je nauw samen met ongeveer 150 collega's op de afdeling Partner Service. De sfeer is informeel en gekenmerkt door een sterk gevoel van teamwork en positieve energie. Er wordt veel belang gehecht aan gezelligheid buiten werktijd, met twee keer per week een borrel en talrijke bedrijfsuitjes. Het team hecht ook veel waarde aan persoonlijke groei en werkplezier, waardoor je je snel op je gemak zult voelen binnen dit team.

  • Reiskostenvergoeding: €0,23 per kilometer;
  • Internetvergoeding van €40,- per maand;
  • 25 vakantiedagen per jaar (bij een fulltime dienstverband).
sollicitatie

Is deze uitdaging als klantenservice medewerker bij bol. helemaal jouw ding? Klik dan snel op onderstaande sollicitatieknop.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in