+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Klantcontact Medewerker bij Stater in Amersfoort Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.700 - € 3.100 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Klantencontact Medewerker bij Stater help je mensen met vragen over hun hypotheek. Je werkt vooral via de telefoon en e-mail. Je luistert goed, stelt de juiste vragen en zorgt dat klanten de informatie krijgen die ze nodig hebben. Ook kun je meedoen aan projecten om dingen beter te maken. Je leert alles wat je moet weten via ons traineeship. Plus, je krijgt een sportbudget, de kans om vanuit huis te werken, en een dag vrijwilligerswerk. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Als Klantencontact Medewerker in Amersfoort ben je er om vragen van klanten, tussenpersonen en geldverstrekkers te beantwoorden. Bij Stater werk je samen met mensen om vragen over hypotheken op te lossen. Dit kan via de telefoon (80%) of e-mail (20%) gebeuren. De vragen gaan over verschillende soorten hypotheekproducten. Je praat met mensen die al een hypotheek hebben en vragen hebben over hun lening. Jij zorgt ervoor dat ze de informatie krijgen die ze nodig hebben. Het is belangrijk dat je goed naar de klant luistert en de juiste vragen stelt. Naast je dagelijkse taken kun je ook deelnemen aan projectgroepen die zich richten op het verbeteren van interne processen.

Stater
Stater is de grootste onafhankelijke dienstverlener voor de hypothecaire markt in de Benelux. Stater ondersteunt internationaal meer dan 40 hypothecaire geldverstrekkers bij de behandeling van hypotheekaanvragen.  

Traineeship
Je hoeft geen ervaring in de financiële wereld te hebben om deze functie goed te kunnen doen. Door middel van ons traineeship gaan wij je alles bijbrengen wat je nodig hebt om deze job helemaal eigen te maken. Dit doen we met verschillende trainingen, het behalen van je Wft certificaten op kosten van YoungCapital NEXT en met jouw persoonlijke Talent Manager. Dat allemaal terwijl je gewoon aan het werk gaat bij als Klantenservice medewerker in Amersfoort. 


Wat wij bieden
  • Salaris tussen de €2700,- en €3100,- per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • Een sportbudget van € 150, - per jaar;
  • De mogelijkheid om je Wft-certificaten te behalen op kosten van YoungCapital NEXT;
  • De mogelijkheid om na je inwerktraject vanuit huis te werken;
  • Reiskostenvergoeding en een betaalde dag om vrijwilligerswerk te doen.
Wat wij vragen:
  • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
  • Je bent bereid om Wft Basis te behalen of hebt deze al in bezit;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.
Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer direct of Neem voor meer info contact op met Anne-Claire Tansel via: 0610969886 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.ngcapital.


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsAmersfoortWerkuren per week32 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), TraineeshipsSalarisindicatie Tussen €2.450 en €2.800 Per maand Verantwoordelijk voorBeantwoorden van vragen van geldschieters en consumentenGepubliceerd op16-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Als Klantencontact Medewerker in Amersfoort ben je er om vragen van klanten, tussenpersonen en geldverstrekkers te beantwoorden. Bij Stater werk je samen met mensen om vragen over hypotheken op te lossen. Dit kan via de telefoon (80%) of e-mail (20%) gebeuren. De vragen gaan over verschillende soorten hypotheekproducten. Je praat met mensen die al een hypotheek hebben en vragen hebben over hun lening. Jij zorgt ervoor dat ze de informatie krijgen die ze nodig hebben. Het is belangrijk dat je goed naar de klant luistert en de juiste vragen stelt. Naast je dagelijkse taken kun je ook deelnemen aan projectgroepen die zich richten op het verbeteren van interne processen.StaterStater is de grootste onafhankelijke dienstverlener voor de hypothecaire markt in de Benelux. Stater ondersteunt internationaal meer dan 40 hypothecaire geldverstrekkers bij de behandeling van hypotheekaanvragen.  TraineeshipJe hoeft geen ervaring in de financiële wereld te hebben om deze functie goed te kunnen doen. Door middel van ons traineeship gaan wij je alles bijbrengen wat je nodig hebt om deze job helemaal eigen te maken. Dit doen we met verschillende trainingen, het behalen van je Wft certificaten op kosten van YoungCapital NEXT en met jouw persoonlijke Talent Manager. Dat allemaal terwijl je gewoon aan het werk gaat bij als Klantenservice medewerker in Amersfoort.  Wat wij bieden Salaris tussen de €2700,- en €3100,- per maand o.b.v. 40 uur per week;Een sportbudget van € 150, - per jaar;De mogelijkheid om je Wft-certificaten te behalen op kosten van YoungCapital NEXT;De mogelijkheid om na je inwerktraject vanuit huis te werken;Reiskostenvergoeding en een betaalde dag om vrijwilligerswerk te doen. Wat wij vragen: Minimaal een diploma mbo niveau 4; Je bent bereid om Wft Basis te behalen of hebt deze al in bezit;Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Solliciteren Enthousiast geworden? Solliciteer direct of neem contact op met Anne-Claire Tansel via: 0610969886 / [email protected]. Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in