+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Medewerker klantcontact Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Mediq

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.657 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Mediq kun je echt het verschil maken voor mensen met een chronische ziekte. Als medewerker klantcontact beantwoord je vragen via telefoon en e-mail. Je werkt in een team dat passie heeft voor de zorg. Je krijgt trainingen en coaching om te groeien in je werk. Ook zijn er kansen om door te groeien binnen het bedrijf. Je werkt deels op kantoor en deels thuis, met vrijdag als vaste thuiswerkdag. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Gezond voel je je het best. Als je ziek bent wil je je ook lekker voelen. Jij, als onderdeel van de afdeling klantcontact bij Mediq, kan daadwerkelijk het verschil maken in het leven van de klant. Dus ben jij een échte multitasker en is tegelijkertijd bellen, informatie opzoeken en gegevens invoeren geen probleem? Wil je deze skills inzetten en tegelijkertijd onze klanten zo goed mogelijk helpen? Kom ons dan versterken bij het customer care center als medewerker klantcontact!

Wat ga je doen?

Als medewerker klantcontact bij Mediq ben jij verantwoordelijk om alle binnenkomende klantvragen te beantwoorden, zowel telefonisch als per e-mail. De vragen zijn divers van aard en je hebt zowel contact met patiënten als met zorgprofessionals. Het leuke van deze baan is dat je écht het verschil kunt maken voor iemand met een chronische ziekte of een professional die chronisch zieke mensen behandelt.  

Hoe kan een werkdag er uit zien?    
Vandaag begin je om 08:15u en je werkt op kantoor in De Meern. Het is gezellig druk, want een groot deel van je team is er vandaag ook. Je haalt even een kop thee terwijl je computer aan het opstarten is. Je checkt nog even snel de e-mails in je persoonlijke mailbox die gisteren binnen zijn gekomen.  

In de ochtend ben je ingeroosterd op telefonie. Het valt mee met de drukte en je krijgt zo nu en dan een telefoontje binnen. Vlak voor de koffiepauze om 10:00 uur heb je een patiënt aan de lijn die op vakantie gaat en zich afvraagt of hij zijn apparatuur die hij via Mediq in bruikleen heeft zomaar door de douane krijgt. Je legt hem uit dat het geen enkel probleem is, mits hij de juiste formulieren meeneemt. Je legt precies uit waar hij deze kan vinden en als de patiënt verder geen vragen meer heeft, wens je hem een hele mooie vakantie.  

Na de koffiepauze hoor je van je collega van de afdeling planning dat het erg druk is op de mailbox en hij vraagt je dan ook om bij te springen in de mailbox, want de telefoonlijn is nog steeds rustig. Een patiënt heeft het verkeerde product van ons ontvangen. Je maakt een klacht aan voor ons klachtenteam en zorgt er samen met logistiek voor dat de patiënt alsnog het juiste product opgestuurd krijgt.  

Tijd voor lunch om 12:00 uur. Het is altijd een feest om de kantine in te wandelen op kantoor, want het aanbod varieert per dag. Vandaag ga je voor de maaltijdsalade en een kop soep. Je collega’s zitten al lekker buiten op het terras van de kantine en daar schuif je aan.  

In de middag heb je een producttraining. We hebben een nieuw type apparatuur in ons assortiment, belangrijk dat je weet hoe het product werkt en fijn dat je het een keer gezien hebt want dat helpt je weer om de patiënt beter te helpen.  De rest van de dag is het lekker druk met binnenkomende telefoontjes waardoor de tijd voorbij vliegt.  


Wat breng je mee?
  • Een mbo werk- en denkniveau; 
  • Affiniteit met de zorg en/of medische branche, medische kennis is niet noodzakelijk; 
  • Ervaring met klantcontact is een pré maar niet noodzakelijk; 
  • Uitstekende Nederlandse communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. De Engelse taal is een pré; 
  • Een klantgerichte instelling;  
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, de werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:15u - 17:30u.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling via op maat training en on-the-job coaching. Daarnaast hebben we een Mediq Academy met een uitgebreid aanbod aan diverse trainingen. Onze cultuur wordt gevormd door collega’s die een sterke passie hebben voor de zorg, en onze employee engagement kenmerkt zich door een sterke bevlogenheid en betrokkenheid bij ons bedrijf. Doordat ons bedrijf groeit en volop in beweging is, betekent dit dat er ook volop kansen zijn voor verdere doorgroei binnen en buiten afdeling.

Wat biedt Mediq nog meer?

  • Salaris volgens de cao Mediq van €2.657,- bruto o.b.v. 40 uur;
  • Vakantiegeld van 8% in april en een extra jaarlijkse uitkering van maximum 7,5%, afhankelijk van individuele prestaties en doelstellingen;
  • Laptop, headset en een extra beeldscherm om thuis goed te kunnen werken;
  • Reiskostenvergoeding  €0,21 per km, t/m max 50 km enkele reis;
  • 25,5 vakantiedagen per jaar o.b.v. een dienstverband van 40 uur (met mogelijkheid om bij te kopen);
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling;
  • Een baan voor minimaal 24 tot 36 uur per week, waarbij de voorkeur ligt om donderdag en vrijdag als vaste werkdag aan te houden;
  • Bij Mediq werken we hybride: dat betekent een combinatie van 2 dagen werken op kantoor, locatie De Meern en thuiswerken waarbij vrijdag een vaste thuiswerkdag is.

Wij leren jou graag kennen!
Spreekt deze vacature jou aan en denk je dat jij je thuis gaat voelen in ons team? Herken je je zelf hierin? Voor deze functie werken wij samen met onze uitzendpartner Timing, solliciteren kan via onderstaande link: 
Vacature Customer Care Medewerker (Tijdelijk met zicht op vast) UTRECHT 10AV149689 | Timing Uitzendbureau

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in