+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.

HR Business Partner Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
FYGI

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 7.500 p/m

Vacature in het kort

Als HR Business Partner bij een toonaangevende organisatie krijg je de unieke kans om zowel op locatie bij de klant als op het eigen kantoor te werken. In deze rol ben je cruciaal in het uitvoeren en coördineren van diverse HR-projecten, zoals strategische personeelsplanning en ontwikkeling van medewerkers. Je draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van HR-beleid, vertaalt strategische doelen naar concrete initiatieven en werkt nauw samen met het managementteam. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als HR Business Partner bij TRUMPF in Veldhoven bij ASML (3 dagen in de week) en op het eigen TRUMPF kantoor in Eindhoven (2 dagen in de week), ben je samen met de twee HR direct collega's en de HR Manager verantwoordelijk voor het uitvoeren en het coördineren van diverse HR-projecten binnen de organisatie. Denk daarbij aan projecten als het creëren van een optimale personeelsbezetting op korte en lange termijn, waarbij je strategische personeelsplanning toepast en het verder (door)ontwikkelen van de collega's.

Daarnaast speel je een cruciale rol in het ontwikkelen, implementeren en aanpassen van HR-beleid, waarbij je mede de strategische doelstellingen van TRUMPF vertaalt naar concrete HR-initiatieven en werk je nauw samen met het managementteam en ondersteunt hen bij personeels- en organisatievraagstukken. Je adviseert en ondersteunt de HR Manager bij vraagstukken op het gebied van personeelsbeleid, zoals arbeidsvoorwaarden, werving en selectie, training en ontwikkeling, en de personeelsadministratie. Hierbij houd je rekening met relevante wet- en regelgeving en de bedrijfscultuur van TRUMPF.

Als HR Business Partner binnen HR stuur je de HR direct collega's aan en zorg je voor een stimulerende werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het controleren en waarborgen van de kwaliteit en efficiëntie van HR-processen, waarbij je medewerkers coacht, motiveert en begeleidt om de beste resultaten te behalen.



Gevraagd

Naast het feit dat we van onze collega als HR Business Partner verwachten dat je een passie hebt voor het bevorderen van een positieve en inclusieve werkomgeving, waarin alle medewerkers zich kunnen ontwikkelen en op die manier kunnen bijdragen aan het succes van TRUMPF, is het belangrijk dat je:

  • Een HBO-niveau in Bedrijfskunde of Human Resources hebt
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie hebt
  • Beschikt over een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Een proactieve benadering hebt van continue verbetering en ontwikkeling, zowel voor jezelf als voor het HR-team en de organisatie als geheel
  • Een analytisch denkvermogen hebt en het vermogen om effectieve HR-oplossingen te vinden

Binnen TRUMPF in Veldhoven en Eindhoven is een diverse gemeenschap van meer dan 160 medewerkers actief, die samen een bruisende en dynamische werkomgeving vormen. Wat deze gemeenschap echt uniek maakt, is de rijke verscheidenheid aan culturen die hier samenkomen. Met maar liefst 28 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd in de teams, is Engels de voertaal die wordt gebruikt om effectieve communicatie en samenwerking te waarborgen.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als HR Businesspartner bij TRUMPF bieden we je niet alleen een aantrekkelijk salaris, maar ook een breed scala aan andere voordelen die bijdragen aan een bevredigende en uitdagende werkervaring.

Hier zijn enkele van de hoogtepunten van wat we je te bieden hebben:

  • Salaris tussen de € 5.000,00 en € 7.000,00
  • Ruime vakantiedagen, inclusief 27 vakantiedagen en 6 of 13 ATV-dagen
  • Een stimulerende omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt blijven ontwikkelen
  • Een goede balans tussen werk en privéleven

Bij TRUMPF moedigen we een cultuur van levenslang leren aan. Als HR Businesspartner krijg je toegang tot een scala aan trainingen en ontwikkelingsprogramma's om je vaardigheden en kennis te verbreden en te verdiepen, zodat je altijd voorop blijft lopen in je vakgebied.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in