+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Warnsveld.
Laad meer vacatures

GZ-psycholoog - Intensieve Vervolg Behandeling (IVB) Warnsveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGNet

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.785 - € 6.264 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor onze afdeling Intensieve Vervolg Behandeling (IVB) zoeken we een GZ-psycholoog die een essentiële rol speelt in de verdere ontwikkeling van behandel- en afdelingsbeleid. Je werkt binnen een ambitieus team, waar ruimte is voor persoonlijke groei en de mogelijkheid tot deelname aan onderzoek. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de Balansregeling die je flexibiliteit biedt in de besteding van jouw budget. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Werk jij graag mee aan verbinding en vernieuwing? Voor onze afdeling Intensieve Vervolg Behandeling (IVB) in Warnsveld zoeken wij een GZ-psycholoog die actief bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van het behandel- en afdelingsbeleid binnen De Meent en bungalows.

Jouw werkplek
IVB Warnsveld is o.a. gevestigd in gebouw De Meent en biedt klinische, intensieve, langdurige zorg en behandeling aan patiënten met hoog complexe psychiatrische of psychosociale problemen van zodanige aard, dat zij intensieve behandeling en begeleiding nodig hebben. Om dit systematisch aan te pakken is in de afgelopen jaren binnen De Meent een model ontwikkeld waarbij multidisciplinaire diagnostiek, indicatiestelling en medicamenteuze en psychologische behandeling volgens professionele richtlijnen centraal staat: DITSMI. Het doel van DITSMI is om samen met de patiënt en diens naasten de kwaliteit van leven te verbeteren. Hiermee bedoelen we onder meer: het hervinden van hoop en zingeving, een positiever zelfbeeld, herstel van relaties en voor zover mogelijk, het herwinnen van de eigen regie over een leven buiten de psychiatrie in een maatschappelijke omgeving. Het gaat bij de diagnostiek niet zozeer om de DSM-classificatie, maar om een passende, persoonlijke, beschrijvende diagnose.

De Meent biedt plaats aan 100 volwassen (18+) patiënten. Daarnaast verblijven er nog 39 patiënten in de bungalows rondom De Meent. Het behandelteam is een ambitieus team, volop in ontwikkeling, met nieuwe kansen en mogelijkheden. Het komende jaar leggen we de focus op de verdere doorontwikkeling van ons behandelaanbod en deskundigheidsbevordering van de teamleden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot aansluiting bij diverse lopende onderzoekstrajecten of het opzetten van eigen wetenschappelijk onderzoek.

Lees hier meer over het werken bij IVB Warnsveld.

Zo werk jij
Als GZ-psycholoog binnen IVB Warnsveld ben je een absolute leading professional. Je maakt als (regie)behandelaar onderdeel uit van een multidisciplinair behandelteam dat naast jou, bestaat uit psychiaters, psychologen, een psychodiagnostisch werker, een algemeen arts, een verpleegkundig specialist, SPV-ers, maatschappelijk werkenden, activiteitenbegeleiders en een ervaringsdeskundige.

  • Je werkt in een multidisciplinair behandelteam en beheert je eigen agenda. Als GZ-psycholoog verricht je psychodiagnostiek en stel je indicaties. Je behandelt patiënten zowel individueel als in groepsverband.
  • Je verzorgt de rapportages en behandelevaluaties ten behoeve van de patiëntdossiers van jouw caseload.
  • Daarnaast draag je actief bij aan de verdere ontwikkeling van het behandel- en afdelingsbeleid, alsmede innovatie van behandelprogramma’s en methodieken voor onze doelgroepen.
  • Tevens ben je werkbegeleider van de psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog en onze psychodiagnostisch medewerker.

Wat neem je mee
✔ Je hebt de academische opleiding psychologie en de vervolgopleiding psychologie met registratie als GZ-
    psycholoog afgerond. 
✔ Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.
✔ Je beweegt je gemakkelijk binnen een organisatie en hebt oog voor diverse belangen.
✔ Je beschikt over een ‘verbetermentaliteit’.
✔ Je hebt een open en onbevooroordeelde blik met affiniteit naar de EPA-doelgroep.

Dit krijg je van ons

Wij bieden je een contract voor 32-36 uur per week voor de duur van jaar met zicht op een vaste aanstelling.

  • Inschaling in functiegroep 65, met een bruto maandsalaris tussen € 4.785,- en € 6.264,- afhankelijk van kennis en ervaring op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
  • Jouw pensioen wordt opgebouwd bij het PFZW (Pensioenfonds Zorg&Welzijn). GGNet betaalt 50% van jouw pensioenpremie. Heb je ergens anders ook al pensioen opgebouwd? Dan kun je de waarde hiervan mogelijk overdragen. voor meer informatie.
  • De Balansregeling, waarbij je keuze hebt in de besteding van jouw budget. Je kunt van dit keuzebudget extra vrije tijd kopen, besteden aan opleiding of training, maar ook het bedrag laten uitbetalen en bijvoorbeeld ervan uit eten gaan. Wat jou helpt om in balans te blijven.

Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van GGNet.

Echt iets voor jou?
Herken jij jezelf? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier. Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature.

Heb je specifieke inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Renske Verbeek, manager IVB Warnsveld, via telefoonnummer 06-4697 5773 of Cecelia Karr, klinisch psycholoog, via telefoonnummer 088-933 48-21.

Neem voor meer informatie over de werving- en selectieprocedure contact op met Heidi Odinot, medewerker Recruitment, via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van onze procedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in