+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Startende leerkracht Overijssel Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Algemene informatie

Gezocht: startende leerkrachten in Overijssel die een vliegende start in het onderwijs willen maken! Wanneer je je pabo-diploma (bijna) op zak hebt, liggen de banen waarschijnlijk voor het oprapen. Hoe weet je dan wat écht bij jou past? Om daar achter te komen is ons Talentprogramma in het leven geblazen. Binnen het Talentprogramma kun je je oriënteren op wat er allemaal is binnen het onderwijs en doe je diverse ervaringen op. Dit kan zowel fulltime als parttime!


Functie informatie

Bij Roler hebben we hart voor het onderwijs. We vinden het belangrijk dat leerkrachten een goede start van hun carrière hebben. Daarom hebben wij ons Talentprogramma in het leven geroepen. Hieraan neemt een selecte groep onderwijsprofessionals deel, die bij ons de mogelijkheid krijgt om te ontdekken wat écht bij hen past.

Op basis van langdurig inval ga je aan de slag op één of meerdere werkplekken. Denk hierbij aan zwangerschapsverlof, langdurige ziekte of een (tijdelijk) vrijgekomen plek in de formatie. De duur van een invalopdracht varieert van ongeveer drie maanden tot een heel schooljaar. Dat betekent dat er tijd en ruimte is om echt een band op te bouwen met jouw leerlingen en dat jij een goed beeld krijgt van alles wat er is in het onderwijs! Doordat we samenwerken met scholen door heel Nederland is er altijd wel een school bij jou in de buurt, hierbij gaan wij uit van jouw wensen. Dit alles met de zekerheid van een vast contract.

Als leerkracht in ons Talentprogramma sta je er niet alleen voor. Er staat namelijk altijd een persoonlijke onderwijsadviseur voor je klaar, iemand met ervaring in het onderwijs die jou begeleiding op maat biedt. Daarnaast worden er intervisies met andere leerkrachten uit het Talentprogramma georganiseerd waarin je leert van elkaars ervaringen. Daarnaast bieden we verschillende masterclasses die bijdragen aan jouw ontwikkeling: van startbekwaam naar vakbekwaam!

Kortom: het Talentprogramma van Roler biedt jou de kans om in een relatief korte periode veel ervaring op te doen en te ontdekken waar jouw onderwijshart sneller van gaat kloppen. En je staat er niet alleen voor! Dat is niet alleen waardevol,maarookuniek!


Wat wij vragen

✓ Je bent (bijna) in het bezit van je (academische) pabo-diploma; ✓ Je bent nieuwsgierig naar wat het onderwijs jou allemaal te bieden heeft; ✓ Je wilt je graag blijven ontwikkelen als leerkracht.


Wat wij bieden

✓ Een vast contract en een diversiteit aan werkplekken; ✓ Salaris conform CAO PO (€3301 - €5030); ✓ Een studiereis naar Finland; ✓ Een persoonlijk opleidingsbudget van maximaal €2500,- per schooljaar; ✓ 100% reiskostenvergoeding.


Sollicitatieproces

Enthousiast geworden? Mooi! Je mag contact opnemen met Isa Beuving, door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., te bellen of een WhatsApp-bericht te sturen naar ditzelfde nummer.

We zullen met elkaar alle praktische zaken en jouw wensen bespreken. Daarna plannen we een kennismakingsgesprek in, bij ons op locatie in Zwolle of via MS-Teams als je ver moet reizen. We zijn uiteraard erg nieuwsgierig naar jou als eventuele kandidaat voor onze opdrachtgevers, daarom zullen we het hebben over wie jij bent als leerkracht en wat jij belangrijk vindt in het onderwijs.

Wanneer dit van beide kanten klikt ga je naar het tweede gesprek met de onderwijsadviseur. Er wordt dan besproken waar jouw behoeftes liggen, wat jouw wensen zijn en wat de onderwijsadviseur voor jou kan betekenen.

Is ook dit tweede gesprek positief bevallen aan beide kanten? Dan ga je tijdens het derde gesprek kennismaken met onze directrice, omdat we persoonlijk contact belangrijk vinden. Omdat je dan minimaal drie keer met iemand van Roler hebt gesproken, weten wij heel goed wat jou wensen en behoeftes zijn en heb jij de tijd om goed na te denken of het Talentprogramma iets voor jou is.

We zien je mailtje, belletje of appje graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in