+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalsmeer.
Laad meer vacatures

HR medewerker Aalsmeer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.318 - € 2.788 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken met mensen en wil je hen helpen in hun loopbaan? In deze rol werk je samen met een ervaren collega voor een nieuwe klant. Je zorgt voor de begeleiding en het welzijn van onze flexwerkers. Je krijgt veel kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Ook zijn er extra voordelen, zoals geld voor een gezonde thuiswerkplek en een bonus. Je werkt op verschillende locaties, dus het is een afwisselende baan. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Ben je geïnteresseerd in het begeleiden van de loopbaan van onze flexwerkers vanaf het allereerste begin tot het einde? Kun je kalm blijven in stressvolle situaties en ben je goed in het leggen van verbindingen? Dan zou jij perfect passen in deze uitdagende rol, waarbij je samen met een ervaren accountspecialist aan de slag gaat voor een nieuwe klant. Randstad Inhouse Services is dé partner als het gaat om flexibele inhuur.


Wat bieden wij jou?

Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Samen met je manager, Wouter Lampe, kun je actief werken aan je groei. Naast ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling kun je rekenen op een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een totaal jaarinkomen tot wel 15 keer je maandsalaris:

  • Een salaris tussen €2318 en €2788 bruto per maand (afhankelijk van ervaring), met mogelijkheden tot groei binnen een jaar. Geld brengt misschien geen geluk, maar het is wel fijn om te hebben!
  • Een benefit budget van 12,347%, wat neerkomt op €286 - €344 bruto per maand om flexibel te besteden aan zaken als extra vakantiedagen, sparen of sportmogelijkheden.
  • €750 netto om te besteden aan een ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek.
  • Een jaarlijkse bonus van ongeveer een maandsalaris, afhankelijk van de resultaten, en een aantrekkelijke aandelenregeling.
  • Focus op jouw groei en ontwikkeling, met veel opleidingsmogelijkheden en kansen om door te groeien.
  • 25 vakantiedagen en de optie om maximaal 5 extra weken bij te kopen.
  • Alle benodigdheden voor je werk, zoals een laptop, telefoon, vergoeding voor woon-werkverkeer en zakelijke reizen, en een goed geregeld pensioen.
wat ga je doen als HR-coördinator Flex?

Als HR-coördinator Flex ben je verantwoordelijk voor het binden en begeleiden van onze flexwerkers in regio Amsterdam, Hoofddorp, Nieuwegein en Utrecht Dit omvat onder andere het screenen van nieuwe flexkrachten, onboarding, het voeren van verzuimgesprekken en beoordelingsgesprekken, verloning, contracten en alles wat hierbij komt kijken.

Maar het belangrijkste is het opbouwen van een sterke band met de flexwerkers, zodat ze zich op hun plek voelen en plezier hebben in hun werk. Je zult regelmatig over de werkvloer lopen om te peilen hoe het met iedereen gaat, aangezien jij hun vaste aanspreekpunt bent voor loopbaanvragen. Enkele van je dagelijkse taken zijn:

  • Onboarding van nieuw talent, zowel online als offline, waarbij je zorgt voor een warm welkom en een soepele start.
  • Binden en begeleiden van onze productie- en logistieke medewerkers, met aandacht voor ontwikkeling, opleiding, het vieren van successen en persoonlijke aandacht.
  • Gesprekken voeren met flexwerkers over ziekteverzuim en indien nodig begeleiden bij re-integratie.
  • Fungeren als het gezicht en aanspreekpunt van Randstad voor onze flexwerkers, zowel op locatie als telefonisch en via e-mail.
waar en met wie werk je samen?

Je zult inhouse werken bij een nieuwe klant met 6 locaties in regio Noordoost. Samen met je collega accountspecialist zul je afwisselend op deze locaties aanwezig zijn, wat je werk dynamisch en gevarieerd maakt. Vanachter je bureau zul je niet al je werk kunnen doen, dus je zult regelmatig over de werkvloer lopen om in contact te blijven met de medewerkers. In deze rol werk je nauw samen met de recruitment- en administratieafdeling, collega's uit het rayon en andere onderdelen binnen Randstad. Je zult altijd ondersteuning hebben van een collega en krijgt veel vrijheid van je manager, Wouter Lampe, om je werk in te richten en ideeën uit te voeren.

Als je nog steeds enthousiast bent na het lezen van deze tekst, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Randstad Inhouse Services is geen dag hetzelfde en de veranderende arbeidsmarkt zorgt voor constant nieuwe uitdagingen. Als je van nature sociaal sterk bent, oplossingsgericht kunt werken en mensen het gevoel kunt geven dat ze erbij horen, dan ben jij onze ideale kandidaat! Ervaring in HR, recruitment of de motivatie om dit te leren, is een pluspunt. Verder:

  • Ben je beschikbaar voor 32, 36 of 40 uur per week.
  • Heb je bij voorkeur een afgeronde MBO 4 opleiding en aantoonbaar MBO+ of HBO werk- en denkniveau.
  • Ben je een verbinder pur sang, enthousiast en gedreven om deze functie eigen te maken.
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, omdat je tussen 6 locaties in de regio zult werken.
Sollicitatieprocedure:

Zie je jezelf al aan het werk als HR-coördinator Flex, waarbij je samen met je collega accountspecialist aan het roer staat van een nieuwe klant? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Voor vragen kun je contact opnemen met Lucas Claeys, Talent Acquisition Specialist, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in