+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Traineeship UItvoerder/WVer in de Energietechniek regio Alkmaar Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Wil jij een stap maken naar een leidinggevende functie als Uitvoerder / Werkverantwoordelijke in de Energietechniek? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?

In de functie van uitvoerder/werkverantwoordelijke elektrotechniek heb jij de grote verantwoordelijkheid om de veiligheid en kwaliteit van reconstructie-, onderhouds- en storingsopdrachten te managen zodat jouw collega’s een veilige werkplek hebben. Dit doe je door hun werkgebied vrij te schakelen en veiligheidsmaatregelen te treffen, zodat er veilig spanningsloos gewerkt kan worden en gevaren worden geadresseerd/voorkomen.
Jouw flinke dosis leiderschap skills komen goed tot zijn recht bij het controleren en aansturen van de werkzaamheden van jouw team van monteurs en onderaannemers. Je weet precies waar monteurs in jouw gebied aan het werk zijn en welke werkzaamheden zij wel en (nog) niet veilig kunnen uitvoeren. Daarnaast monitor je de ontwikkeling van monteurs die actief zijn in onze raamopdrachten.
Als uitvoerder/werkverantwoordelijke ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor de veiligheid en de kwaliteit in de voorbereiding en uitvoering van technische en civiele opdrachten. Je stelt de werkplannen op, organiseert de uitvoering op hoofdlijnen en je verzorgt de kwaliteitscontrole tijdens de voorbereiding en uitvoering van het werk. Je verzorgt de uitvoering van alle complexe werkplannen, conform de gestelde veiligheidseisen en Arbo & Milieu richtlijnen. Je voert schakel- en veiligheidsplannen uit voor werkzaamheden en onderhoud in de netten, netwerken en infrastructuur en installaties van de netbeheerder en/of derden om de installatie en infrastructuur te realiseren, wijzigen of in stand te houden. 



Gevraagd

Functie-eisen

Je bent gemotiveerd om deze carrière switch tot een succes te maken en bereid hierin te investeren. Jij neemt doorgaans de leiding in een groep en geeft sturing, bewaakt het overzicht en kijkt vooruit, stelt je onafhankelijk op en bent besluitvaardig. Daarnaast blijf je rustig in stressvolle situaties en straal je dit ook uit. Je vertoont voorbeeldgedrag, lost zelfstandig problemen op en durft om hulp te vragen. Kandidaten moeten aan de volgende basis voorwaarden voldoen.  

  • Een afgeronde MBO4 opleiding (in de techniek is natuurlijk een pre, maar geen vereiste) 
  • Aantoonbare technische affiniteit d.m.v. diploma en/of werkervaring
  • Kennis van veiligheidsaspecten en in het bezit zijn van veiligheidsopleidingen is een pre 
  • Aantoonbare leidinggevende en/of aansturende ervaring 
  • De bereidheid om continu te leren en te ontwikkelen
  • Bereid mee te draaien in de wacht- en storingsdiensten


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Een bruto startsalaris tot max. € 3.801,20 afhankelijk van opleiding en werkervaring
  • Op fulltime basis een Persoonlijk Budget van 18% van het jaarsalaris
  • Een vergoeding van 70% van het wettelijk minimum loon over de ouderschapsverlofuren
  • Elk jaar 36 uur (4,5 dag) extra spaarverlof
  • Een duurzaam inzetbaarheid budget (DI-budget) van € 500
  • Een ABP-pensioen waarvan de werkgever 70% betaalt
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 5,94%
  • Een bedrijfsauto 
  • Een laptop en mobiele telefoon


Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Per 1 oktober 2023 start het betaalde opleidingsprogramma voor trainee Uitvoerders. Binnen 2,5 jaar word je omgeschoold én opgeleid zodat je daarna zelfstandig aan het werk kan als uitvoerder/werkverantwoordelijke (WV) elektrotechniek in de laag- en middenspanning. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Naast je opleiding word je begeleid door ervaren uitvoerders/werkverantwoordelijken en leer je zo de fijne kneepjes van het vak. Want van wie kan je dit nu beter leren dan van jouw ervaren collega’s?Je start je opleiding met het behalen van diverse veiligheidscertificaten. Verder volg je theorielessen verzorgd door het ROC, waarna je binnen de Technische Bedrijfsschool praktijkmodules volgt die hierop aansluiten. Je bereidt echte werkzaamheden voor onder begeleiding van een ervaren uitvoerder/werkverantwoordelijke en gaat mee in de praktijk om deel te nemen aan de uitvoering van de door jou voorbereidde klus. Je leert door te doen en je leert van elkaar. Hierdoor doe je kennis en ervaring op die nodig is om je nieuwe functie veilig en gedegen uit te voeren.Je sluit je opleiding af met een MBO4 diploma én behaalt op basis van de door jou opgedane kennis en ervaring in de praktijk de nodige veiligheidscertificaten. Hiervoor word je getoetst door zowel het ROC, certificerende instanties, als in de praktijk. Zo borgen we dat jij zelfstandig en met vertrouwen kunt werken aan de veiligheid van onze mensen en de energienetten van de toekomst! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in