+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

HR Adviseur Interim / Zorg (Interim – Senior – 32 uur p/wk) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Interim HR Adviseur (Senior) werk je vanuit een zelfstandige rol en ben je verantwoordelijk voor HR voor jouw specialistisch onderdeel. Natuurlijk spar je regelmatig met jouw collega’s HR Adviseur, die in andere delen van het land werkzaam zijn. In deze interim rol van circa 6 maanden, ‘pas je op de winkel’. Alle onderwerpen binnen het HR werkveld komen aan de orde. Je adviseert directie en leidinggevenden, onder andere over recruitment, opleiding & ontwikkeling, verzuim & re-integratie, arbeidsvoorwaarden en arbeidsrechtelijke zaken. Ook draag je bij aan het HR Beleid en zorg je voor een juiste vertaling van het beleid in communicatie. Andere belangrijke pijlers in deze rol zijn jouw rol in de al startende CAO- onderhandelingen en een belangrijke rol in de reorganisatie. Je rapporteert direct aan de HR Manager.
 

Gevraagd

Verbindend, energiek, communicatief sterk, goed luisterend vermogen, sensitief, proactief en innovatief, zijn woorden die jij gebruikt als je jezelf omschrijft. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar ervaring als HR Adviseur of HR Business Partner in de Zorg branche. Je hebt parate kennis van het HR vak & visie. Je weet deze te gebruiken om creatieve oplossingen te geven voor uiteenlopende uitdagingen. Je bent een gedegen adviseur. Om je eenvoudig te kunnen bewegen in jouw regio is een rijbewijs en auto een vereiste.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een veelzijdige, verantwoordelijke Senior Interim HR Adviseur rol, binnen een prettige, sociale werkomgeving. Natuurlijk wordt er een passend salaris dan wel tarief geboden voor een juiste invulling van de functie. Deze zorg organisatie is groot en ‘persoonlijk’. Je kunt van grote toegevoegde waarde zijn, door jouw steen bij te dragen en goed op de winkel te passen in deze tijden van verandering. Bij gebleken geschiktheid zal er ofwel een ZZP-overeenkomst met je worden aangegaan, dan wel een detacheringscontract via Career Factory aangeboden worden!
 

Bedrijfsomschrijving

Als Interim HR Adviseur, werk je bij een bijzondere, landelijke, Zorg organisatie, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Je bent verantwoordelijk voor alle HR Advies werkzaamheden in  voor 1 specialistisch onderdeel van de organisatie en werkt dus landelijk. Echter zal je veel ‘meeten’ in Utrecht en Amsterdam. Het hoofdkantoor heeft een HR shared service centre die je support biedt. Het complete HR Team bestaat uit 17 HR professionals, waarvan 4 HR Adviseurs. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in