+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

HR Business Partner & Verbinder (Parttime) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Als HR Business Partner lever je een belangrijke bijdrage in het verder professionaliseren van het werken met zelfsturende teams. Je werkt daarbij samen met een gespecialiseerd, extern bureau, waarmee je kunt sparren. Je neemt de lead bij de implementatie. En het allerbelangrijkste; je zorgt ervoor dat je iedereen mee krijgt in de organisatie.   Zij werkt al jaren in deze structuur en is nu toe aan de volgende stap professionalisering;. In jouw rol als HR Business Partner richt je je vooral op ‘de mens’. Ontwikkeling & Werkgeluk staan altijd centraal. Je richt je op alle facetten van het HR-vak; in-, door- en uitstroom, waarbij focus ligt  op de doorstroom. Persoonlijke ontwikkeling van collega’s staat centraal. Ben jij toe om je HR expertise in te zetten in een bijzondere werkomgeving/ structuur, waar je weer veel kunt leren? HR professional; Aarzel niet, maar reageer direct!
 

Gevraagd

Je hebt al ruime ervaring als HR Business Partner en beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting HRM. Met veel interesse heb je het profiel gelezen en je bent je direct gaan verdiepen in ‘zelfsturende teams’ & ‘holacratie’.  Als HR professional kan je niet wachten om een goede invulling aan deze HR rol te geven! Je wordt gezien als een echte ‘Verbinder’, een mensgerichte HR professional. Jouw empathie, oprechte interesse in de mens, uitstekende luister- en uitdrukkingsvaardigheden, maken jou een ‘warme HR Business Partner’. Ook jouw changemanagement skills ga je zeker inzetten om je doelstellingen te bereiken. Samen met je betrokken collega’s  ga je deze verandering graag aan en vind je het fijn om resultaten te behalen!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als HR Businesspartner werk je in deze vaste parttime baan (24 tot 32 u. p/wk). Niet alleen het pand aan de Amstel is bijzonder met de moderne inrichting, gecombineerd met veel groen (planten). Ook de bedrijfscultuur & structuur is bijzonder te noemen. Collega’s zijn verantwoordelijk, zeer betrokken en vormen een team. De winstuitkering wordt dan ook onder iedereen verdeeld, ongeacht functie. De gezamenlijke lunch op kantoor wordt verzorgd, maar ook de wekelijkse borrel, waar geregeld collega’s hun successen en leermomenten presenteren. Zij hechten veel waarde aan de geboden vrijheid en zijn zich ook bewust van de grote verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Er wordt een passend vast salaris geboden van circa E 4.000,-- tot E 4.500,-- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast biedt zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder volledige reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen. Bij gebleken geschiktheid zal een vast, tijdelijk contract worden geboden bij onze opdrachtgever. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject.
 

Uren

Parttime
24

Bedrijfsomschrijving

Als HR Business Partner werk je een bijzondere werkomgeving. Een warme, fijne werksfeer zijn het resultaat van de gekozen structuur. Collega’s zijn eerlijk, betrokken, professioneel, echte teamplayers, hebben eigenaarschap uitgevonden en er bestaan geen dubbele agenda’s. Veel vrijheid door grote verantwoordelijkheid. Je werkt met alle collega’s samen, ook met een collega die de HR administratieve werkzaamheden op zich neemt. De structuur bestaat uit zelfsturende teams, waarbij er geen managers zijn, maar ieder z’n eigen verantwoordelijkheid neemt. (Gedeeltelijk) thuiswerken is gebruikelijk (ook buiten corona-tijden). Tevens kan je als HR Business Partner gebruik maken van de fijne en moderne werkplek in het ruim en gezellig pand aan de Amstel.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in