+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Tester & Helpdesk IT Professional (Starter - leerfunctie) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 p/m
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

 Als Tester & Helpdesk word je opgeleid door ervaren collega’s en vervul je een dubbelrol:
  • Je zorgt ervoor dat updates van de complexe systemen zorgvuldig getest worden, zodat deze zorgeloos geïmplementeerd kunnen worden. Je werkt daarbij samen met de programmeurs, strategen en productspecialisten.
  • Ook heb je contact met de verschillende klanten en help je hen bij hun vragen over de IT systemen door jouw kennis te delen.
Omdat het een leerfunctie betreft, zal je snel kunnen groeien in jouw rol, waardoor je na een aantal maanden zelf in staat bent om testscripts op te zetten. In deze junior rol ben je al direct werkzaam als Tester & Helpdesk en krijg je alle opleidingen & trainingen & on-the-job-hulp van je senior collega’s. De kans om de juiste start en/of een carrière switch te maken!
 

Gevraagd

Hi Tester & Helpdesk heb je affiniteit met IT en wil je opgeleid worden tot een ervaren Tester? Dan is dat jouw kans! Het belangrijkste is jouw persoonlijkheid. Je hebt een groot zelf startend vermogen en een sterke wil om je te ontwikkelen. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en krijgt energie van complexe materie, waarbij je jouw analytische vaardigheden in kunt zetten. Je bent zorgvuldig en hebt een scherp oog voor detail, waardoor jou niets ontgaat. Je bent een echte teamplayer en neemt jouw verantwoordelijkheid. Met veel plezier help je mensen en deel je jouw kennis. Indien je jezelf herkent, aarzel niet en neem direct contact op, zodat ik je meer kan vertellen over deze mooie leerfunctie binnen dit bijzondere bedrijf.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Tester & helpdesk werk je in een bijzondere werkomgeving. Niet alleen het pand in Amsterdam Centrum is bijzonder met de moderne inrichting, gecombineerd met veel groen (planten). Ook de bedrijfscultuur & structuur is bijzonder en mooi te noemen. Collega’s zijn verantwoordelijk, zeer betrokken en vormen één team. De winstuitkering wordt dan ook onder iedereen verdeeld, ongeacht functie. Iedere collega hecht veel waarde aan de geboden vrijheid en is zich ook bewust van de grote verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van ervaring en opleiding van € 2.700,-- tot € 3.300,--bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook de lunch op kantoor wordt verzorgd. Career Factory treedt op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid wordt direct een contract bij onze opdrachtgever geboden

Bedrijfsomschrijving

Kenmerkend aan de organisatie is de grote mate van vrijheid die iedere collega heeft – geen Manager aan wie je rapporteert! Als Tester - Helpdesk werk je in zelfsturende teams. Ieder neemt zijn/ haar eigen verantwoordelijkheid. Ook geldt dit voor jouw ontwikkeling (opleiding), evaluatie en het initiëren van & deelname aan projecten van onze opdrachtgever zelf. Het team bestaat uit ongeveer 50 gedreven collega’s met eenzelfde arbeidsethos. Klantgericht & professionaliteit & teamspririt & openheid & plezier, staan centraal. Thuiswerken is zeker een mogelijkheid, maar ook kan je gebruik maken van een fijne werkplek in het moderne en warme pand in Amsterdam Centrum.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in