+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Receptionist(e) / Office Support 32 uur * vaste baan * Luxury Natural Cosmetics Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Receptionist(e); Klanten & collega’s worden door jou in de watten gelegd en collega’s voelen zich ‘thuis’ bij jou. Jij bent het gezicht van deze luxueuze, maar vooral ook natuurlijke Cosmetica organisatie. Als onderdeel van het receptieteam, ben je het gezicht van het hoofdkantoor. Samen met een collega Receptionist(e) verwelkom je op warme wijze een grote diversiteit aan bezoekers. Je voelt als geen ander aan wat iedere bezoeker als plezierig ervaart. Ook bezoek voor de board/VIP verwelkom jij op gepaste wijze. Op een charmante wijze weet jij je rol als telefonische gatekeeper te vervullen. Zelfstandig handel jij telefoontjes af; doorschakeling van telefoontjes wordt niet gedaan. Daarnaast heb je veelvuldig contact met jouw collega’s van de postkamer, catering en schoonmaak. Vragen voor lunches en borrels worden bij jou gedaan, zodat jij de juiste afdelingen kunt inschakelen. Natuurlijk hoort bij een warm welkom ook een verzorgde entree. Als Receptionist(e) zorg je voor de juiste look & feel van de vergaderruimtes voor de afspraken. Je hebt een aantal lichte administratieve werkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor in- en uitgaande post. Kortom een Receptionist(e) baan waarbij je jouw rol als gastvrouw echt kan vervullen!

Gevraagd

Als Receptionist(e) word je beschreven als ‘natuurlijk met stijl’ Je hoeft niet te werken als gastheer/ -vrouw, omdat je het gewoon bent! Als geen ander weet je  iedereen een goed gevoel te geven door de juiste toon en stijl te gebruiken in jouw communicatie. Je staat stevig in je schoenen en weet op een charmante wijze invulling te geven aan de rol van gatekeeper. Iedere bezoeker, maar ook jouw collega’s voelen zich warm verwelkomd door jou. Je bent een echte teamplayer en voelt je graag verbonden met de organisatie. Je neemt jouw verantwoordelijkheid en durft ook beslissingen te nemen. Naast uitstekende kennis en uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal, beheers je ook de Engelse taal. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Receptionist(e), hebt een proactieve werkhouding en vindt het fijn om niet stil te zitten….. Maar het belangrijkste is dat je oprecht blij wordt van een blije bezoeker!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een van de leukste Receptionist(e) functies die er bestaan en een vaste baan! De Receptionist(e) is een belangrijke functie voor de organisatie. Alle collega’s van de verschillende afdelingen vormen een team en jij bent het ‘hart’. Je bent net zo belangrijk als de directeur! Je hebt een fijne werkplek in een mooi luxueus kantoorpand. Er wordt goed voor je gezorgd; een gezonde lunch, vers fruit, korting op beauty producten, leuke feesten, maar ook worden er sportfaciliteiten geboden.
Career Factory begeleidt je gedurende het werving en selectie traject. Bij gebleken geschiktheid krijg je eerst een detacheringscontract aangeboden van 4 maanden, waarna je in vaste dienst treedt bij onze opdrachtgever. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring: € 2.500,-- tot € 3.000,-- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Je wordt goed ingewerkt, zodat je jouw functie als de beste uit kan oefenen en de hoge standaard van dienstverlening kan bieden. Ook kan de organisatie je goede groeimogelijkheden bieden.
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per e-mail te doen.
 

Bedrijfsomschrijving

Dit geweldige A-merk; Nederlands trots met grote ambities, is niet alleen succesvol in Nederland, maar over de gehele wereld. Je werkt vanuit het nieuwe kantoorpand met warme en luxueuze uitstraling in hartje Amsterdam. Collega’s zijn gepassioneerd  om als ambassadeur voor dit A-merk op te treden! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in