+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

PER DIRECT: Secretaresse - Office Support *Parttime*Interim*Hartelijk*Met Stijl Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Secretaresse – Office Assistent (parttime) ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel in- als externe contacten en fungeert als coördinatiepunt van de afdeling. Organisatorische werkzaamheden, wissel je af met  jouw optreden als ‘gastvrouw’ (nu voornamelijk digitaal) en de overige secretariële taken. Je zal jouw werk voornamelijk vanuit huis verrichten. Je kunt denken aan:
  • Inkomende en uitgaande post (papier en digitaal)
  • Complex Agenda beheer (outlook)
  • Telefonisch te woord staan van relaties en het aannemen/afhandelen van boodschappen
  • Zelfstandige correspondentie
  • Regelen van allerlei praktische zaken & voorbereiding (online)meetings
  • Verzorgen van het snel en volledig indienen van declaraties d.m.v. Excel
  • Ondersteunen bij het uploaden van input op intranet en verschillende administratieve werkzaamheden
  • Support bieden aan Marketingafdeling
  • Coördineren van events (in het najaar/ winter staan er weer verschillende gepland) & reizen
Kortom een secretaresse baan waarbij je met alle facetten van het support vak te maken krijgt en samenwerkt in een leuk team van hartelijke, vriendelijke collega’s met een professionele werkmentaliteit. Als Secretaresse / Office Assistent kan je grote toegevoegde waarde bieden.
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen.
 

Gevraagd

Secretaresse – Office Assistent (interim); ben je op korte termijn parttime beschikbaar voor 3 tot 4 dagen p/wk voor de komende 5 tot 6 maanden? Heb je een HBO werk- en denkniveau en enige werkervaring in een vergelijkbare functie als Secretaresse – Office Assistent binnen de financiële / consultancy branche/ zakelijke dienstverlening? Ook vragen wij studenten die op korte termijn voor 2 tot 4 dagen p/wk beschikbaar zijn en enige secretariële werkervaring hebben op gedaan, te reageren. Jouw talenkennis is uitstekend in het Nederlands en Engels. Je hebt bewezen goed om te kunnen gaan met vertrouwelijke informatie. Daarnaast ben je servicegericht, punctueel, accuraat, flexibel en een teamplayer. Je weet goed prioriteiten te stellen en bent in staat snel te schakelen. Computerprogramma’s (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) beheers je goed. Je voelt je thuis in een functie waar je nauw samenwerkt met de andere Secretaresse – Office Assistent en waar iedere medewerker het uiterste van zichzelf vraagt.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Secretaresse – Office Assistent; wil jij werken in een van de meest veelzijdige interim support functies die er bestaan, in een internationale en dynamische werkomgevingen?! Er zijn veel mogelijkheden om werkzaamheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Samen met jouw collega parttime Secretaresse – Office Assistant, werk je in een interim duobaan en ‘ontzorg’ je het team van professionals binnen deze zakelijke dienstverlener. Jouw collega's zijn hartelijk en vriendelijk. De organisatie biedt een passend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van E 2750,-- tot E 3.500,-- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Je werkt in een tijdelijke functie (per direct voor een aantal maanden) voor circa 20 tot 32 uur p/wk. Bij gebleken geschiktheid word je een detacheringscontract aangeboden door Career Factory.
 

Uren

20 - 32 uur
24

Bedrijfsomschrijving

Als Interim Secretaresse – Office Assistent (parttime) werk je voor dit internationale advieskantoor. Zij is gevestigd in een mooi, statig pand in Amsterdam Zuid. Daarnaast telt zij dertien kantoren in het buitenland. Jouw directe collega’s zijn c.a. 60 professionals van verschillende nationaliteiten, waardoor Engels, naast Nederlands de voertalen zijn. Het bedrijf en de afdeling kenmerken zich door professionaliteit, integriteit, loyaliteit en een open, prettige werksfeer.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in