+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

HR Medewerker Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rvdb

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Rvdb

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Hey daar, ambitieuze HR-expert in spe! Sta jij op het punt om de sprong te wagen naar een nieuw uitdaging in HR? Dan hebben wij bij Rvdb de perfecte match voor jou! Wij zijn jouw persoonlijke gids naar die felbegeerde HR rol bij een van onze geweldige klanten.

Geen probleem als je nog niet precies weet hoe jouw droombaan eruitziet. wij zijn er om je te helpen! Samen brengen we jouw wensen en ambities in kaart, en geven we je een exclusieve sneak peek in de actuele arbeidsmarkt en de nieuwste vacatures.

Bij Rvdb geloven we dat elk gesprek er toe doet. We willen niet alleen jouw volgende carrièrestap vinden, maar ook ontdekken wat jou drijft en waar jouw unieke talenten liggen. Wie weet, misschien is dat ene droomproject of die ideale functie maar een klik van je verwijderd!

Laten we samen jouw next-level carrièreplannen smeden. Klop bij ons aan, breng jouw ideale baan in kaart, en wie weet sta jij binnenkort te shinen in die ene geweldige vacature die wij voor jou hebben klaarliggen. Let’s make HR magic happen! 

Dus, waar wacht je nog op? Klik op die solliciteerknop en laat ons avontuur beginnen! Onze recruitment consultants, Stefan van der Hoef & Maartje Kompier, staan te popelen om met jou een oriënterend gesprek in te plannen. Wij verwelkomen alle talenten!



Bedrijfsomschrijving

Rvdb is ontstaan vanuit de gedreven ambitie om de HR-sector te laten bloeien en een duurzame verbinding tot stand te brengen tussen HR-professionals en bedrijven. Onze kracht ligt in het creëren van deze sterke banden, ondersteund door onze eigen traineeships en het innovatieve community platform genaamd RAY.

Wij onderscheiden ons door bedrijven te ondersteunen bij het vinden van advies en oplossingen voor hun HR-uitdagingen of capaciteitsvraagstukken. Op deze manier stimuleren we hun groei en zijn we al 30 jaar een vooraanstaande dienstverlener in de wereld van HR. Bij Rvdb streven we ernaar om niet alleen te voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar hen ook vooruit te helpen in een constant evoluerend HR-landschap.
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in