+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

HR Adviseur bij Rvdb Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rvdb

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Rvdb

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als HX Adviseur in ons team speel je een centrale rol in het adviseren van leidinggevenden over diverse HR-gerelateerde onderwerpen. Je werkt nauw samen met inspirerende collega's aan zowel operationele als strategische projecten, zoals de doorontwikkeling van ons HR-systeem en het ontwikkelprogramma voor collega's. Jouw bijdrage is essentieel in onze verschuiving van HR naar een focus op Human Experience. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw uitdaging als HX Adviseur
Als HR Adviseur bij Rvdb maak je deel uit van ons Human Experience (HX) team, bestaande uit totaal vier collega’s. Als HX Adviseur fungeer jij als het centrale aanspreekpunt voor alle leidinggevenden binnen Rvdb. Je adviseert en begeleidt op aandachtsgebieden zoals o.a. verzuim, de performance cyclus en talent management. Samen met je collega, Lisanne, werk je mee op operationeel vlak, waarbij jullie onder andere samen verantwoordelijk zijn voor de final check op mutaties en loonstroken. Je leidinggevende, Jaap, neemt je graag mee in strategische projecten zoals de verdere doorontwikkeling van ons nieuwe HR-systeem (Daywize) en het jaarlijks vormgeven van het ontwikkelprogramma van onze ‘homebase’ collega’s. Last but not least ontzorgt onze Office Manager Samantha je wanneer nodig in de on- en offboardingprocedures.

Samen, als team, spelen jullie een sleutelrol in het vertalen van onze strategie, waarin we beweging maken van HR naar HX. 

Opgesomd bestaan jouw werkzaamheden uit:

  • Fungeren als aanspreekpunt en vertrouwde adviseur voor leidinggevenden op het gebied van HR-beleid en -processen, zoals arbeidsvoorwaarden, verzuim, talentontwikkeling en performance;
  • contact onderhouden met onze leveranciers, partners en trainers;
  • actief bijdragen aan operationele HR-taken, waaronder verzuimbeheer, ons HR-systeem en controle op de salarisverwerking;
  • zelfstandig en met je team strategische projecten leiden en deelnemen, zoals de verdere ontwikkeling van het HR-systeem, het ‘homebase’ ontwikkelprogramma en ons HR Handboek;
  • stimuleren van een cultuur van kennisdeling en samenwerking binnen het HX-team en de bredere organisatie.


Gevraagd

HR is jouw passie en je snakt naar een organisatie waar ontwikkeling en mensgerichtheid voorop staan. Je gedijt goed in een snel veranderende omgeving en bent vastberaden om impact te maken!

Daarnaast vragen we:

  • Minimaal een afgeronde bachelor in HRM, bedrijfskunde of een gerelateerd vakgebied;
  • minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare HR-adviesrol, je hebt ervaring in het begeleiden en adviseren op HR-thema’s, bij voorkeur in een innovatieve en snel bewegende omgeving;
  • sterke communicatie- en adviesvaardigheden, met het vermogen om effectief te verbinden en relaties op te bouwen;
  • een eager mindset, proactief en in staat om ownership te tonen in het aanpakken van uitdagingen;
  • bekendheid met moderne HR-technologieën en tools is een pluspunt;
  • passie voor het bevorderen van een positieve werknemerservaring en het stimuleren van innovatie binnen Rvdb.

Bij voorkeur ben je beschikbaar vanaf juni 2024 voor 40 uur per week, maar we staan ervoor open om samen in gesprek te gaan over de mogelijkheden.



Bedrijfsomschrijving

Rvdb is al 30 jaar een HR dienstverlener met ruim 140 betrokken collega’s. We zijn een social enterprise in wording, een snel bewegende organisatie waar HR niet slechts een ondersteunende functie heeft, maar een integraal onderdeel vormt van onze bedrijfsstrategie. Als voorloper in ons vakgebied streven we voortdurend naar innovatie en streven we naar een cultuur die gedreven wordt door 'Human Experience' (HX). We geloven in het creëren van een werkomgeving waarin mensen gedijen, zich ontwikkelen en bijdragen aan het succes van onze organisatie én die van onze klanten. De kernwaarden van Rvdb zijn: Trust, Ownership, Progress en Together.

Talentontwikkeling is wat ons onderscheid van andere HR bureaus en wat zowel de klant als onszelf gelukkiger maakt. We zorgen ervoor dat HR professionals met wie wij werken en met wie wij in contact zijn telkens verder kunnen. Dit doen we vanuit een thuisbasis waarin iedereen zichzelf kan zijn. Collega’s luisteren oprecht naar elkaars verhalen, lunchen graag samen aan de keukentafel en delen een positieve energie en een gezonde dosis humor.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in