+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Docent AVO Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

 • Fulltime
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.301 - € 5.862 p/m
 • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Op deze school krijg je de kans om met leerlingen te werken die speciale aandacht nodig hebben. Je mag lesgeven op een manier die het beste bij hen past. Samen met je team help je iedereen om beter te worden. Je zorgt voor een veilige en duidelijke omgeving. Dit werk is tot de zomervakantie, maar kan langer duren. Je krijgt ook hulp en begeleiding. Plus, je reiskosten worden vergoed. Een mooie kans om het verschil te maken in het onderwijs! Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Iedereen kan leren en daar moet ruimte voor zijn. Dat maakt dat de leerlingen op deze voortgezet speciaal onderwijsschool op de juiste plek zitten. Merk je als docent dat de focus niet ligt op de rekenles? Dan krijg je ook de vrijheid om juist te gaan doen waar leerlingen behoefte aan hebben.

Een pittige doelgroep, dat is het zeker. Maar gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Samen met je team zorgen jullie voor de ontwikkeling van iedere leerling. Samen sta je sterk!

Een school in de regio Apeldoorn is op zoek naar een docent AVO. Welke klas het wordt, bespreken jullie samen. Dan wordt er gekeken welke klas het beste bij je past. De leerlingen op de school hebben zowel internaliserende en externaliserende problematiek. Dat betekent dat jouw kracht in het onderwijs ligt op het creëren van structuur en een veilige omgeving voor de leerlingen.

Deze vacature is voor 0,6-1,0 fte waar je op korte termijn kan starten tot de zomervakantie, maar met kans op verlenging voor het nieuwe schooljaar. Dus als jij nog op zoek bent naar een baan als docent AVO: dit is je kans!

Dit kun je van ons verwachten:

 • Een contract bij Maandag®;
 • salaris conform de LB- of LC-schaal van het cao Primair Onderwijs;
 • opbouw van een eindejaarsuitkering en indien van toepassing een bindingstoelage;
 • reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
 • begeleiding tijdens je opdracht.
Functie eisen

Als docent AVO ben je te omschrijven als een echte pedagoog. Het opbouwen van een band met de leerlingen is voor jou van groot belang. Vanuit daar ga je met de leerlingen aan de slag en maken ze een mooie ontwikkeling door op hun eigen tempo. Je bent daarnaast in het bezit van een afgeronde PABO of een relevante tweedegraads bevoegdheid.


Over het bedrijf

Op deze VSO-school in de regio Apeldoorn zitten leerlingen met diverse problematieken. De leerlingen zijn tussen de 12 en 18 jaar. Samen met je collega's ga je ervoor om de leerlingen te laten ontwikkelen. Het team is hecht en betrokken.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent AVO die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in